Hae
Colour Outside the Lines

Viisi outoa asiaa, joista tykkään

Viisi outoa asiaa, joista tykkään sisältää asioita, jotka saattaa olla toisten mielestä outoja ja toisten mielestä ihan tavallisia.

viisi outoa asiaa, joista tykkään

 

1.Ranskanperunoiden dippaaminen vaniljapehmiksessä

Tämä on asia, joka ihmetytti (ja ällötti joitain), kun olin lukiossa. Ei oo mitään niin hyvää kuin mäkkärin suklaasundae ja ranskalaiset yhdessä. Varsinkin, kun ne ranskalaiset on vielä tosi kuumia.

Teen tätä edelleen välillä ja nämä on niin herkkua. Nyt oon tosin nähnyt muidenkin jo tekevän tätä eikä tämä ehkä ole ihan niin outoa kuin silloin lukioaikoina.

2. joululahjojen paketoiminen

Minusta on ihanaa paketoida joululahjoja ja kaikkia muitakin lahjoja. Kun olin Iloisessa Joulukaupassa töissä, olin onnellinen saadessani paketoida asiakkaiden lahjoja kaikki päivät ja usein kysyinkin haluavatko he lahjan pakettiin, jos oli hiljainen hetki. Lahjojen paketoitinti kun tuntuu monen mielestä olevan aika kamalaa.

3.Tumma suklaa

Aiemmin vihasin ihan kamalasti tummaa suklaata ja se oli ihan kamalaa, mutta keton myötä tosi sokerinen suklaa on oikeastaan alkanut maistua ällöttävän makealta. Koska jotain hyvää tekee aina mieli, olemme usein ostaneet tummaa suklaata sen himon taltuttamiseen. Olen tottunut jo jopa 90% suklaan makuun, mutta useimmiten ostamme Maraboun 70% minttusuklaata vaikkei se nyt ihan ketoa olekaan, mutta siinä on kuitenkin huomattavasti vähemmän hiilihydraatteja kuin tavan maitosuklaassa.

4.Pyykin peseminen

Minä oikeasti tykkään pestä, ripustaa kuivamaan ja viikata pyykkejä. Se on jotenkin todella rentouttavaa.

Olin nuorempana pariinkin otteeseen pesulassa kesätöissä, jossa lähinnä silitin ja viikkasin pyykkejä. Se oli hauskaa ja tykkäsin käydä töissä. Aiemmin myös kotona silitin paljon, mutta jotenkin se on nyt jäänyt vähemmälle. Aiemmin laitoin jonkun kivan sarjan tai elokuvan telkkarista pyörimään, silityslaudan television eteen ja silitin samalla, kun katsoin televisiota. Silitin kaikki tyynyliinat, lakanat ja osan vaatteista.

Pitäisikin ottaa se taas tavaksi, koska vaatteet säilyvät kuulemma parempina, kun ne silittää pesun jälkeen.

 

5.legoilla rakentelu

Joidenkin mielestä on vähän outoa, että aikuinen nainen rakentelee legoja, mutta sekä Jani että minä tykätään siitä suunnattomasti. Harmillisesti legot on tosi kalliita, joten uusien settien ostamiseen ei ole useinkaan varaa, mutta onneksi meillä on paljon vanhoja settejä, joita voi rakentaa uudelleen.

Haaveilen lego-huoneesta (tai leikkihuoneesta), jossa olisi tarpeeksi tilaa rakentaa kokonainen lego-kaupunki. Tiedättekö sen kellarin Lego-elokuvassa, jossa on tosi iso lego-kaupunki. Sellainen olisi ihanaa rakentaa!

Nyt ne valmiit legorakennelmat pitää aina jossain vaiheessa purkaa, koska yleensä ne on vaan olohuoneen lattialla lasten leikittävänä.

Janin keräilylegot sentään mahtuu vitriiniin. Itse haluaisin Disney-linnan, mutta sille ei ole paikkaa ja minua hirvittää sen hinta, joka on neljäsataa euroa, joten se on vielä ostamatta. Ehkä joku päivä vielä ostan sen.

kerro kommentteihin viisi outoa asiaa sinusta!

LUE MYÖS: 

35 ELÄMÄNI NUMEROA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

4 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Hyviä juttuja kaikki 5 ? Eikä mielestäni outoja, mutta mua itseäni pidetään outona, joten… ?

  Tässä mun oudot 1. En tee ikinä koskaan ruokaa vaikka olen kotiäiti. Mieheni rakastaa ruuanlaittoa ja vihaa siivoamista ja minulla se on toisinpäin. Mies ei ikinä siivoa. Minä en ikinä kokkaa. Tasapaino säilyy ??

  2. Olen tosi huono laskemaan päässäni ja lasken välillä sormista edelleen. Käytän niitä tosin esim. sen laskemiseen, mitä on 37+18. Eli jatkan laskemista yli sen 10 sormen.

  3. Höpötän välillä itsekseni ääneen kun valmistaudun esim. tärkeää keskustelua varten tai pohdin jotain intensiivistä

  4. Olen erittäin ääniherkkä ja mielellään en söisi ikinä muiden seurassa.

  5. Osaan pyörittää pikkuvarvasta ympäri kuin sillä olisi hulavanne.

  Mukavaa kevättä sulle ?☀️

 2. Jasmin kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *