Hae
Colour Outside the Lines

Avoimet kylät

Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi järjestetään monia tapahtumia ja yksi niistä oli avoimet kylät-päivä, jossa kylissä eri puolilla Suomea järjestettiin tapahtumia. Meidän mökki on yhdessä pienessä kylässä, mutta meidän harmiksemme meidän mökkikylällä ei tapahtumia järjestetty. Onneksi lähikylissä kuitenkin järjestettiin jotain.
Lähdimmekin äitini ja Nipsun kanssa aamupäivällä liikenteeseen ja kävimme tutustumassa muutamaankin peräkonttikirppikseen. Suuria löytöjä emme tehneet, mutta satuimme Halunan kylätapahtumaan sopivasti oikeaan aikaan ja näimme vanhojen traktoreiden näyttelyn. Nipsu on nyt oppinut leikkimään autoilla ja pörisemään samalla, joten traktoreillekin piti hieman pöristä. Kiva oli itsekin nähdä vanhoja traktoreita, joita harvemmin kaupungissa tulee vastaan.
Käytiin samalla viemässä mummon haudalle kukkia. Nipsu nukkui kaikki automatkat ja nukkui vielä mökille palattuammekin yhdet päiväunet rattaissa. Yleensähän Nipsu nukkuu päiväunia aika huonosti tai jos päiväunia nukutaan, ne ovat aika lyhyitä. Tänään meillä on siis ollut hyvin virkeä vauva koko illan. Ollaan nautittu mökkielämästä ja yritetty olla välittämättä meitä kiusaavista itikoista.

Osallistuitteko te avoimet kylät-tapahtumiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *