Hae
Colour Outside the Lines

Vivian uusi lempimekko

*Kaupallinen yhteistyö Minikoot kanssa. 

Meidän lapsilla ei ole kovinkaan montaa merkkivaatetta. Nekin merkkivaatteet, jotka olen lapsille ostanut, on yleensä hankittu kirpputorilta. Itse en innostu uusimmista dropeista vaan mieluummin niiden alennusmyynneistä, jos aleprosentti on tarpeeksi iso.

Kuitenkin on yksi merkki, johon olen pikkuhiljaa rakastunut. Nimittäin Blaa!
Vaatteet ovat ihanan tuntuisia, kestävät pesusta toiseen yhtä pehmeinä ja värit kirkkaina. Meillä on ollut merkin vaatteita käytettynä ostettuna useampi vaate ja ne eivät oikeesti mene miksikään.

Olenkin nyt päättänyt, että tänä vuonna ostan lapsilleni vähemmän ja laadukkaampia vaatteita. Kaapit ei tarvitse olla niin täynnä, kun vaatteet kestävät kulutusta.

Olin onnekas ja sain valita Minikoot-verkkokaupasta yhden Blaan vaatteen. Valintani osui Vivialle sopivaan Venice-mekkoon, koska tiesin päiväkotikuvauksen olevan tulossa. Mekko olikin aivan ihana valinta kuviin.

Kuva: Kuva-Ahti
Mekko on luomupuuvillaa, jossa on hieman mukana stretchiä. Strechin ja säädettävien olkaimien ansiosta se menee meidän hoikkeliinille vielä pitkään. Mekko on ollut meillä käytössä niin kotona, päiväkodissa kuin kyläillessä. 
Mekko on ihanan pehmeä ja aika lämmin. Varsinkin näin kovilla pakkasilla se on ollut hyvä valinta sisävaatteeksi.

Hieman ärsytti, kun mekkoon oli tarttunut etuosaan joku rasvatahra kylässä, mutta muutaman pesun jälkeen tahra on jo melkein huomaamaton. Ostin jo sappisaippuankin, mutta en vielä ole ehtinyt sitä tahraan testaamaan. Jos ei se vielä silläkään irtoa kokonaan, niin suunnittelin, että ostan tahran päälle jonkinlaisen rusetin ja tuunaan mekkoa vähän, jos tahra edelleen häiritsee. 
Vivia rakastaa mekkoaan yli kaiken, koska sen kanssa voi pyöriä. Mekko myös myötäilee liikkeitä mukavasti eli ei ole yhtään edessä leikkiessä. 

Minikoot-verkkokaupassa on muuten menossa alennusmyynnit ja tämä mekko on juuri nyt puoleen hintaan! Kannattaa klikata itsensä sinne, jos on lapsille vaatteita etsinnässä. Taidan täydentää itsekin lasten kesävaatevarastoa muutamalla vaatteella. 

Onko teillä lempilastenvaatemerkkejä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.