Hae
Colour Outside the Lines

Miltä meidän syyskuu näytti Instagramissa?

Niin se vaan lokakuu saapui. Täällä Kuopiossa on ainakin tänään satanut vain vettä ja ilma on aika harmaa. En ole antanut sen, enkä eilen iskeneen vatsataudin, mielialaana madaltaa vaan olen tehnyt koko aamun ahkerana tyttönä kouluhommia ja kuunnellut joululauluja. Eikös se ole ihan sallittua jo lokakuussa?

Kaikki blogin lukijat ei varmaankaan ole Instagramissa, joten päätin nyt, että yritän joka kuun alussa laittaa tänne postauksen, jossa kokoan kaikki edelliskuukauden Instagram-kuvat yhteen. Kannattaa kuitenkin käydä myös seuraamassa minua instassa, koska lisään aktiivisesti kuvia ja videoita myös Instagram Storiesien puolelle, jotka ovat aina nähtävillä seuraavat 24 tuntia enkä sillä niitä saa edes lisättyä tänne blogiin.

Tässä siis kuvapläjäys meidän syyskuulta! 

Kaupallinen yhteistyö @lego Saatiin ihana Lego meripelastuslaiva, jossa parasta Bean mielestä on yksisarvisdelfiini ja tietokone. Laiva on ihan huikea ja täynnä mitä upeampia yksityiskohtia. Meidän ekaluokkalaisella on välillä hankaluutta keskittyä ohjeisiin ja niiden noudattamiseen, mutta legojen rakentamisessa hän on haka! Tähän isoon pakettiin meillä meni monta iltaa, koska annoimme hänen rakentaa koko aluksen alusta loppuun saakka yksin, mutta ihme kyllä hän teki rakentamisessa vain yhden virheen ja itse jopa huomasi sen. Legot kehittävät ainakin meillä todella hyvin keskittymistä, pitkäjänteisyyttä ja huomiokykyä. Lisää meripelastuslegoista www.lego.com/sealifefriends #legofriends #lego #sealifefriends #collaboration #legofriends #legoship #legonerd #yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ykkösluokkalainen #happykid #legolife
Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 1, 2019 kello 3.14 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 1, 2019 kello 9.42 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 7, 2019 kello 4.51 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 9, 2019 kello 8.15 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 9, 2019 kello 10.24 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 10, 2019 kello 3.54 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 10, 2019 kello 12.21 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hyödynnätkö sinä kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia ostoksia tehdessäsi tai tavaraa karsiessasi? Mä sain nuorempana kaikki vaatteet käytettynä ja vihasin sitä yli kaiken. Silloin vaatteet tulivat sukulaisilta ja tutuilta, koska kirppiskulttuuri ei vielä kukoistanut samalla tavalla kuin nykyään. Kun teininä aloin saamaan omaa rahaa ja Kuopioon aukesi H&M, kannoin kaikki rahani sinne ja olin onnellinen, kun sain vaatteita uutena. Aikuistuttuani aloin kuitenkin ymmärtämään sen säästön minkä vanhempani ovat niissä vaatteissa tehneet, kun ne ovat joltain tulleet käytettynä. Koska halusin vaatetuksellani erottua edes hieman massasta, aloin kiertää kirpputoreja ja tekemään sieltä löytöjä. Kun kaupasta olisin saanut parilla kympillä yhden uuden puseron, saatoin kirpparilta löytää samalla hinnalla kymmenenkin vaatetta. Nykyään rakastan kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia. Lomamatkoilla kierrämme ekana uusien kaupunkien kirpparit. Lasten vaatteista suurin osa ostetaan käytettynä ja minulla on äitini kanssa vuoden ympäri kirpparipöytä, johon kaikki myyntikelpoinen turha tavara kannetaan myyntiin. Tänään tein taas kerran huippulöytöjä Kuopion Kontista. Kuvan tavarat maksoivat yhteensä 8€.
Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 11, 2019 kello 10.33 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

”Odotin sinua jo silloin, kun olit vasta ajatuksen tasolla. Mietin kuinka veisin sinua vauvana vaunulenkeille, kuinka sinä kasvaisit ja leikkisimme yhdessä, kunnes teininä pääsisin kanssa reissaamaan ympäri Eurooppaa. Odotin sinun saapumistasi innoissani. Sain tietää heti plussatestin jälkeen, ettei parisuhteen toinen osapuoli ollutkaan ihan samaa mieltä raskaudestani kuin minä vaikka olimme raskautta yhdessä suunnitelleet. Maailmani romahti, mutta sinä olit varmaa alusta asti. Sinut minä pitäisin, koska sinä olit minun oma pieni ihmeeni. Sinun kanssasi elämä olisi ihanaa vaikka olisimme vain kaksin.” Näin alkoi kirje teinityttärelleni, jonka julkaisin tänään blogissani. Käy lukemassa se loppuun linkistä, joka löytyy profiilistani. Varoitan, kirje saattaa saada kyynelehtimään.
Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 18, 2019 kello 9.10 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Uskallatko sinä pukeutua juuri niin kuin itse haluat? Vai määrittääkö pukeutumistasi jokin kirjoittamaton sääntö kuten ”tyllihameessa ei voi mennä ruokakauppaan”? Minä olen aina toteuttanut itseäni pukeutumisen kautta. Olin lukiossa se outo, jolla oli pillifarkut kunnes pari vuotta myöhemmin kukaan ei muuhun pukeutunutkaan. Kun Sinkkuelämää-sarjassa Carriella oli caprimittaiset reisitaskuhousut ja korkokengät, leikkasin pikkuveljeni vanhoista housuista lahkeet lyhyemmiksi ja käytin niitä korkokenkien kanssa. Hetkeksi kadotin itseni ja rakkauteni vaatteisiin. Nyt osaan kuitenkin taas ymmärtää sen miten paljon saan iloa vaatteista ja niiden yhdistelemisestä. Tämän hameen ostin vuosi sitten Stockmannin alerekistä. Koska merkki oli Esprit, oli alessakin hintaa vielä aika reilusti. Rakastuin kuitenkin siihen niin, että se oli saatava. Kotiin päästyä ripustin sen kaappiin odottamaan sitä sopivaa käyttöhetkeä. Kuvassa se on minulla ensimmäistä kertaa päällä tänä kesänä. Sen jälkeen se on roikkunut taas kaapissa odottamassa. En oikein tiedä mitä sopivaa hetkeä muka odotan, joten päätin, että tästä eteenpäin alan käyttää sitä myös koulussa. Mitä sitten vaikka olisin hieman ylipukeutunut? Mieluummin ylipukeutunut kuin alipukeutunut. Ja hei, onhan tuo hame nyt ihana vaikka vaan kukkapenkin laidalla istumiseen. ? @savoski87
Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 19, 2019 kello 4.15 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 20, 2019 kello 8.21 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 22, 2019 kello 1.20 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 23, 2019 kello 4.37 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 24, 2019 kello 4.53 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 25, 2019 kello 1.50 PDT

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Syys 30, 2019 ke


Ja hei, olisi kiva, kun jättäisitte oman Instagram-tilin nimen tuonne kommentteihin niin voitaisiin seurata toinen toistamme!  

llo 11.52 PDT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.