Hae
Colour Outside the Lines

Mun eniten odottamat 2023 ilmestyvät leffat ja sarjat

Tänä vuonna julkaistaan paljon uusia leffoja ja sarjoja, joten päätin listata niistä ne, joita odotan eniten. Me katsotaan paljon leffoja ja sarjoja suoratoistoista eikä kovin usein käydä leffateatterissa, mutta muutaman leffan haluan kyllä nähdä ihan teatterissa. Kerrothan kommentteihin sun mielestä parhaat leffat ja sarjat niin me muutkin voidaan testata.

mun eniten odottamat 2023 ilmestyvät Leffat ja sarjat

LEFFAT

What’s love got to do with it? 31.maaliskuuta

Muhun uppoaa aina kepeät, romanttiset komediat ja bongasin tämän Lily Jamesin tähdittämän leffan Finnkinon sivuilta. Traileri näyttää ainakin hyvältä. Voi olla, että tämän mä odotan suoratoistoon.

The Super Mario Bros Movie 7.huhtikuuta

Sopivasti just ennen mun synttäriä tulee leffateatteriin uusi The Super Mario Bros leffa, jota meidän koko perhe odottaa innolla. No, okei 18-vuotias ei ehkä halua meidän mukaan, mutta muuten ollaan suunniteltu mennä katsomaan tämä yhdessä. Tottakai se ehkä olisi parempi englanniksi meidän vanhempien mielestä, mutta harmillisesti pienin ei vielä osaa lukea tekstityksiä niin mennään dubattuun versioon.  Tän ikäraja ei oo vielä näkyvillä, joten toivon, että 6-vuotiaskin pääsee leffaan tämän katsomaan.

The Guardians of the Galaxy Vol. 3 5.toukokuuta

Yksi mun suosikkileffasarja Marvelin elokuvista on The Guardians of the Galaxy ja toukokuussa siitä ilmestyy kolmas osa. Me ollaan käyty Janin kanssa yleensä aina katsomassa Marvelit elokuvissa ja eiköhän me tämäkin käydä. Ei yleensä jakseta odottaa niitä suoratoistoon vaikka ne aika nopeasti ilmestyykin.

© 2022 MARVEL.

The Little Mermaid 26.toukokuuta

Mun vuoden odotetuin leffa on ehdottomasti Pienen merenneidon live action-versio. Tästä vuodesta tulee kyllä Pienen merenneidon täyteinen, koska ensin toukokuussa tulee tää elokuva ja sen jälkeen elokuussa alkaa taas pyöriä Helsingissä Pieni merenneito-musikaali, joka jäi mulla edellisellä kerralla näkemättä, kun rajoitukset iski ja esityksiä peruttiin.

Kuva: Disney

Elemental 16.6

Pixarin leffat on yleensä aina tosi hyviä ja tässä on hauska idea, kun elokuva kertoo eri elementeistä. Tämän voisi kesälomalla vaikka lasten kanssa käydä katsomassa leffassa.

Kuva: Disney

Barbie 21.7

Kuka ei tietäisi mikä tai kuka on Barbie? Ja nyt Barbiesta tehdään live action, jossa Keniä näyttelee Ryan Gosling ja Barbieta Margot Robbie. Tätä leffaa mä oikeasti odotan ja aion pukeutua leffaan pelkkään pinkkiin!

The Marvels 10.11

Marvel-elokuvissa oli aiemmin todella paljon miehiä sankareina, mutta nyt meidät on esitelty useammalle naissankarille ja marraskuussa tulee leffa, jossa on KOLME naissankaria samassa leffassa. Tämä on nähtävä teatterissa!

THE MARVELS. © 2023 MARVEL.

Legally Blonde 3

Blondin kostosta ollaan tekemässä kolmatta osaa, mutta produktio on viivästynyt jo monella vuodella ja periaatteessa tämä leffa pitäisi ilmestyä tänä vuonna. Katsotaan käykö niin. Mä odotan innolla Elle Woodsin uusia seikkailuita, koska Blondin kostot oli mun lemppareita nuorempana ja rakastan Reese Witherspoonia.

SARJAT

How I met your father kausi 2

Tämä on jo alkanut Hululla USAssa, joten nyt vaan odottelen, että tämä tulis Disney+. Luulen, että sarjan toka kausi ilmestyy sinne kevään aikana. Hilary Duff on vaan ihana ja jotenkin niin symppis.

The Mandalorian, kausi 3 1.maaliskuuta

Okei, tämä alkoi jo pyörimään ja joka keskiviikko saadaan jakso lisää. Siksi tämäkin on listalla, koska koko kausi ei ole vielä katsottavissa. Mä en oo katsonut läheskään kaikkia Star Warsin sarjoja, kuten Jani, mutta Mandaloriania oon seurannut.

Kuva: Disney

Secret Invasion

Tämä Marvel-sarja kertoo enemmän Nick Furysta, joka on kiva lisä. Fury on jotenkin niin mysteerinen hahmo ja näkyy leffoissa sen verran vähän. Sarjan pitäisi ilmestyä Disney+ kevään aikana, mutta päivää ei oo vielä kerrottu.

Loki kausi 2

Lokin eka kausi oli ilmiömäisen hyvä ja odotetaan Janin kanssa molemmat tokaa kautta. Kausi ilmestyy kesällä, mutta tarkempaa päivää ei oo vielä tiedossa.

Kuva: Disney

Daisy Jones and the Six 5.maaliskuuta  

Mun Tiktokin etusivu oli jossain vaiheessa ihan täynnä kirjaa, johon tä sarja pohjautuu ja haluaisin lukea kirjan ensin. Saatan kuitenkin sortua katsomaan sarjan ensin, jos en kirjaa löydä kirjastosta. Meillä on Amazon Prime Video, mutta ollaan varmaan katkaisemassa se kohta, joten saatan katsastaa sarjan eka tai sitten jätän sen hautumaan.

Bridgerton kausi 3

Bridgerton on sarja, johon sain koukutettua Janinkin puolivahingossa, kun aloin katsoa sitä (sama kävi Emily in Parisin ja The Crownin kanssa). Me ollaan siis katsottu kaks ekaa kautta aina muutamassa päivässä ja nyt odotellaan kolmoskautta Netflixiin. Mä lainasin just ykköskirjan kirjastosta ja katsotaan miten paljon ne tapahtumat sitten eroaa kirjasta.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story 4.toukokuuta

Bridgertonista on tulossa Netflixiin myös prequel eli esisarja, joka kertoo kuningatar Charlottesta. Jos sarja on yhtään samantyylinen kuin Bridgerton niin se on varmasti hyvä.

A million little things

Oon seurannut CMorelta tätä neljä edellistä kautta. Nyt viides ja viimeinen kausi on alkanut USAssa, mutta se ei ole vielä ilmestynyt CMorelle. Voi olla, että tilaan CMoren vasta kun koko kausi on katsottavissa ja ahmin sen parissa päivässä.

Jos kaipaat paikkaussarjaa This is Usin tilalle, niin suosittelen testaamaan tämän. Sarjassa seurataan ystäväporukan elämää iloineen ja suruineen.

Only Murders in the Building

Disney+ on sarja nimeltä Only Murders in the Building, joka on hauska, nerokas ja jotenkin niin symppis. Sarja kertoo rakennuksesta, jossa murhataan joku ja odottamattomasta ystävyydestä, joka kehkeytyy kolmen asukkaan välille. Yhtä asukkaista esittää ihana Selena Gomez.

Mitä leffaa tai sarjaa sä odotat?

 

TULETHAN  SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä

Katselussa: Cruella

Katselussa: A Million Little Things

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *