Hae
Colour Outside the Lines

Lasten kirjeet Joulupukille

Kuten joka vuosi, lapset ovat alkaneet miettiä lahjalistojaan jo kesäkuussa. Kahden vanhimman kohdalla tämä on kyllä täysin ymmärrettävää, koska heidän syntymäpäivänsä ovat heti helmikuun alussa, joten synttäreistä jouluun on pitkä aika. Pienin ei joulusta vielä oikein ymmärrä muuta kuin, että kotona on kuusi täynnä ihanan kimaltavia palloja, jotka tekisi mieli kaikki repiä kuusesta irti. 
Varmaan jokaisen vanhemman ärsytykseksi lelulehtiä tulee joka tuutista joulun alla. Mainoslehtisiä on täälläkin ahkerasti selattu ja mietitty aivot raksuttaen mikä niistä leluista olisi sitten ihanin. 
Kirjoitimme viime viikonloppuna ne kauan odotetut kirjeet sitten joulupukille. Pienin nyt ei kovinkaan tuosta touhusta välittänyt, joten äiti kirjoitti muutaman toiveen hänen puolestaan. Kävimme myös Matkuksessa viemässä kirjeet Joulupukille. 

Nipsun lahjatoiveet:

ksylofoni
pehmeä jalkapallo
lelutabletti
duploja
reppu päiväkotiin
kuomat

B:n lahjatoiveet:

Frozen-kirja
Lego Friendsejä
Baby Björn-nukke
väritettävä palapeli
My Little Pony-linna
lautapeli
Tähkäpää-nukke
Pinkit geomagit
Laulava Elsa-nukke
Winx Bloom-nukke

Lissun lahjatoiveet:

iPhone
ProMarker-tussit
villasukkia
pipoja
kirjoja
rahaa
piparia ja pillimehua
Isommat jo ymmärsivät mitä toivovat. Lupasin kirjoittaa B:lle kymmenen lahjatoivetta ja kolmea viimeistä oli vaikeuksia keksiä, joten ensi vuonna taidan luvata kirjoittaa viisi toivetta, jolloin täytyy jo hieman pohtia mitä oikeasti haluaa. 
Lissun listassa viimeisenä on piparia ja pillimehua, joita hän on toivonut joka ikinen vuosi siitä asti, kun on osannut jotain toivoa. Ja kyllähän Joulupukki on aina ne muistanut. 

Mitä teillä toivotaan joululahjaksi? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.