Hae
Colour Outside the Lines

Askartele ystävälle teekranssi

Torstaina vietetään taas ystävänpäivää. Maailmalla päivä on Valentine’s Day ja sillä on ihan eri merkitys kuin Suomessa. Rakastavaiset yllättävät toisensa lahjoilla ja illallisilla. On päivä varmaan yksi suosituimmista kosinta-ajankohdistakin.
Suomessa kuitenkin juhlitaan ystävää. Minusta se on ihanaa, koska ystävät ovat elämän suola ja elämä on paljon mukavampaa ystävien kanssa kuin ilman.
Mikäpä olisi parempi aika ilahduttaa ystävää kuin ystävänpäivä?
Lähetä kortti, viesti tai soita ystävälle. Tai käy kylässä ja vie mukanasi teekranssi!
Teekranssi on huippunopea ja helppo tehdä. Tein tällaisen joulun alla sekä Janin äidille, päiväkodin hoitajille että Bean kuoronjohtajalle. Yhden kranssin tekemiseen meni korkeintaan kymmenen minuuttia ja sen tekeminen maksoi alle kymmenen euroa.
Osta kaupasta lahjan saajalle mieluista yksittäin pakattua teetä. Kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia teevalikoimia.
Leikkaa vahvasta pahvista pyöreä rengas. Itse käytin vanhaa pahvilaatikkoa, johon piirsin ämpärin avulla ympyrän. Ulomman renkaan piirsin ämpärin yläreunan avulla ja sisemmän renkaan ämpärin pohjan avulla. Käytin tavallista ämpäriä, joita joka paikassa aina ilmaiseksikin jaetaan ja joita ihmiset jonottavat.
Osta paketillinen puisia pyykkipoikia. Minä ostin nämä Clas Ohlsonilta. Paketissa oli 24 pyykkipoikaa ja se maksoi 2,99€. Pahvirenkaaseen meni juuri nätisti se 24 pyykkipoikaa.

 

Pujota teepusseja pyykkipoikiin limittäin. Voit laittaa pusseja yhden kerroksen tai kaksi kuten alla olevassa kuvassa. Pahvirengas jää piiloon teepussien alle.
Halutessasi pujota jonkinlainen nauha pyykkipoikien ympärille. Mielestäni kranssi oli kaunis ilman nauhaakin, joten en laittanut pyykkipoikiin mitään koristetta. Nehän voisi vaikka maalata spraymaalilla eri väriseksi tai koristella tusseilla.

 

Sain kranssista positiivista palautetta jokaiselta, jolle sellaisen vein. Bean kuoronjohtaja oli niin otettu lahjasta, että kehui sitä Janillekin. Hän kiitti minua ihan kyyneleet silmissä, koska olin kuulemma niin ajattelevainen ja muistin hänen juovan teetä.
Kaunis teekranssi saa siis hymyn aivan varmasti huulille!

Vietetäänkö teillä ystävänpäivää?

 

LUE MYÖS: 

LÄMMITTÄVÄ TOMAATTIKEITTO

PAAHDETTU MYSKIKURPITSAKEITTO

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.