Hae
Colour Outside the Lines

Mä aloitin Youtube-kanavan

Aloitin Youtube-kanavan ja nyt eka video on katsottavissa.

Oon miettinyt oman Youtube-kanavan aloittamista jo monta vuotta. Ensin suunniteltiin mun esikoisen kanssa yhteistä kanavaa, kun hän oli noin 11-vuotias, mutta pian siitä tuli liian noloa. Hän kielsi mua tekemästä videoita sekä Tiktokiin että Youtubeen enkä sitten aloittanut kanavaa. Tai tein kanavan, mutta siellä ei ollut yhtään videota.

Ei ennen kuin nyt.

Mä palasin opiskelemaan mun kesken jääneitä tradenomin opintoja tänä keväänä ja otin valinnaisen kurssin, jossa opeteltiin tekemään Youtubeen sisältöä. Huomatessani kurssin päätin, että nyt on tullut mun aika toteuttaa tämä asia, jota oon niin pitkään miettinyt. Kävin kurssin ja sain kuin sainkin tehtyä ekan videon.

Ei se kuvaaminen sisänsä niin hankalaa ollut, koska mä oon kuitenkin tuottanut sisältöä Instagramiin pitkän aikaa ja kuvannutkin itseäni. Eikä oikeastaan sekään mua estänyt, että miten ihmiset reagoi tai oonko jotenkin nolo.

Vaan se editointi. En oo mitenkään erityisen hyvä missään mikä vaatii pitkää pinnaa opetteluun, siksi en osaa kuvankäsittelyäkään kunnolla. Mutta mä editoin mun ekan videon ja sain sen valmiiksi. Julkaisinkin sen jo monta viikkoa sitten, mutta päätin editoida sitä hieman lisää ja otin sen kanavalta pois.

Nyt eka video on kuitenkin katsottavissa ja linkitän sen tähän alle.

TÄSTÄ EKAAN VIDEOON

Aion kuvata videoita ihan meidän jokapäiväisestä elämästä ja lapsetkin tulevat jossain määrin olemaan videoilla mukana. He ovat jo suunnitelleet, että haluavat kuvata herkkuhaasteita ja ehkä toteutamme sellaisen ensi viikolla, kun Jani on koko viikon kertausharjoituksissa. Haluan myös kuvata paljon matkusteluun liittyvää sisältöä.

Luulen, että sisältö muotoutuu ajan kanssa omanlaisekseen, koska Youtube-kanavan ylläpitäminen ei ole mulle vielä ollenkaan niin tuttua kuin vaikka bloggaaminen. Blogia kirjoitin vuosia ennen kuin uskalsin oikeasti myöntää kenellekään kirjoittavani sellaista. Nyt päätin olla rohkea ja kertoa tästä melkein heti alkuunsa, koska muuten kynnys nousee liian korkeaksi.

Yritän julkaista uuden videon parin viikon välein nyt alkuun, koska editointi on vielä superhidasta. Heti kun alan olla siinä parempi, julkaisen ehkä useammin. En nyt kuitenkaan ota tästä paineita vaan teen videoita vähän fiiliksen mukaan.

Otathan mun Youtube-kanavan seurantaan TÄSTÄ!

Jos sulla on joku videotoive, niin jätä kommentti!

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Mä annoin 6-vuotiaan päättää kauppaostokset

Nappaa 5€ Timma koodi omaa hetkeä varten

Kuinka päästä eroon epäonnistumisen tunteesta oman pään sisällä?

Jos et jaksa mennä Youtubeen asti niin voit katsoa videon tässäkin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *