Hae
Colour Outside the Lines

Testissä NYX Make Up Setting Spray – Matte Finish / Long Lasting

Sain ystävältäni Katjalta testiin NYXin Make Up Setting Sprayn, jonka on tarkoitus kiinnittää meikki ja pitää se täydellisenä pitkän aikaa. 
Käytin usein keväällä aiemmin ostamaani kiinnityssuihketta, koska meikkini valuvat aina helposti lämpimällä säällä. Katja ei ollut oikein pitänyt tästä suihkeesta, koska hänen mielestään se jätti kasvoille märän tunteen. Näin ollen minä sain sen testiin. 
Testaankin mielelläni minulle uusia tuotteita, koska testaamalla monia eri tuotteita löytää itselleen ne mieleiset.  
Nyt tämä suihke pääsi tositoimiin, kun lähdimme Bacsktreet Boysin keikalle eilen ja halusin meikata lähtiessä miettimättä meikkejä sen enempää päivän aikana. Yleensä tämä ei siis ole mulla todellakaan realiteetti vaan lisään varsinkin puuteria useita kertoja päivässä. 
Meikkasin aamulla siis joskus kahdeksan aikaan, koska olimme sopineet lähtevämme matkaan yhdeksän aikaan aamulla ja halusin olla hyvissä ajoin valmis. Laitoin normaalisti meikkivoiteen, puuterin, aurinkopuuterin, luomivärit, kulmavärin ja ripsivärin, jonka jälkeen suihkuttelin kiinnityssuihketta ison määrän kasvoilleni. 
Otin vielä varmuuden vuoksi meikkipussin autoon kuitenkin mukaan, mutta sinne se sitten unohtuikin. En siis kertaakaan päivän aikana korjannut meikkiäni.
Keikka oli loppuunmyyty ja siellä oli ihan älyttömän kuuma. Hikoilin kuin pieni porsas ja jossain vaiheessa taisin pyyhkiä naamaanikin muistamatta, että minulla oli meikkiä. 
Olin siis keikan jälkeen todella yllättynyt, että kulmakarvani olivat edelleen kunnossa. Meikkipohja ja luomivärit olivat kärsineet aikalailla, mutta en ajatellutkaan niiden pysyvän täydellisinä siinä hikimäärässä. 
Koska kävimme Kuopiosta päiväreissulla Helsingissä keikalla, niin olimme kotona noin puoli neljän aikaan aamuyöllä. Alla olevat kuvat on otettu juuri kotiin tultua. 

Mielestäni spray siis teki tehtävänsä ainakin kulmien osalta. En ehkä laittanut sitä tarpeeksi muihin osiin kasvoja enkä myöskään käyttänyt minkäänlaisia pohjustustuotteita, jotka olisivat auttaneet pitämään meikin paremmin paikallaan. 
Aion kuitenkin käyttää tämän purkin loppuun ja ehkä jopa ostaa samaa uudelleen. 

Mikä on sun lempikiinnityssuihke? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.