Hae
Colour Outside the Lines

Ihanat ja yllätykselliset baby showerit

Muutama viikko sitten minut yllätettiin aivan täysin. Ihanat ystäväni olivat järjestäneet minulle yllätyksenä baby showerit eli vauvakutsut! Luulin meneväni yhden ystäväni kanssa kahville ja olimmekin sopineet, että hän hakee minut kotoa. Autossa minun pitikin yhtäkkiä laittaa side silmille (mikähän pakkomielle näillä minun tutuillani on silmien sitomiseen, kun J teki ihan saman viedessään minua kosintaa kohti) ja auto kulki jonnekin minulle ennalta tuntemattomaan kohteeseen. Arvasin kyllä heti missä ollaan, kun pääsimme perille. Miten sitä ihminen tunnistaakin tietyt tuoksut? Oma koti kullan kallishan se oli -tai siis vanhempieni koti. 

Yllätyin täysin, koska olin rehellisesti sanottuna kuvitellut, ettei minulle kukaan vauvakutsuja järjestä. Viime kerralla järjestin ne itse, mutta toisaalta silloin se buumi oli vasta tulossa Suomeen. Paikalla oli muutama ystävä, äitini sekä tuleva anoppini ja J:n sisko. Pelasimme pelejä, söimme ihania tarjottavia ja sain jopa vaippakakun. Hieman suretti purkaa se laatikkoon, koska se oli niin hieno, mutta vaipat olisivat ehkä olleet hieman pölyisiä, jos olisin jättänyt sen odottamaan vauvan syntymää. 

Ei voi muuta kuin olla kiitollinen ihanista ystävistä, joita on elämäänsä löytänyt. Ajatuksen takana taisi olla tämä samainen ystävä, joka minut muka kahville oli tulossa hakemaan sekä Heidi, yksi parhaista ystävistäni, jonka olen tuntenut hänen koko elämänsä. 

Vauvajuhlista jäi hyvä mieli ja onneksi ne olivat aika aikaisin (rv 27), koska nyt raskausviikolla 30 alkaa istuminenkin olla jo hankalaa. Mutta siitä enemmän ensi kerralla. 

Onko teille pidetty vauvajuhlia tai oletteko itse järjestäneet sellaisia? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.