Hae
Colour Outside the Lines

Kirppislöytöjä vauvalle

Olen ostanut kirpparilta jemmaan vaatteita vauvalle jo ennen kuin olin raskaana ja vaatteita onkin kertynyt kellariin jo rutkasti. Pitää kesällä käydä läpi vaatteet ja katsoa mitä kokoa puuttuu ja mitä on jo liikaakin. Nyt raskaana ollessani olen hieman yrittänyt hillitä osteluani ja ostanut vain neutraaleja vaatteita. Ehkä sitten rakenneultran jälkeen vaatteita uskaltaa jo ostaa hieman enemmän. 
Olen huomannut, että vaatteissa on alkanut iskeä enemmän vaatteet, joissa ei paljon ole kuvioita. Väreistä sen sijaan tykkään. Alla oleva lehmäpuku oli pakko ostaa, koska Lissulla oli vauvana melkein vastaava. Nalle Puh-yökkärin Lissu valitsi. Molemmat ovat kokoa 50/56cm ja maksoivat euron kappale. 
Guns’n’Roses body löytyi 50 sentillä ja se oli J:n mieleen, joten se oli pakko hankkia. Tytölle sen voisi pukea tyllihameen kanssa, pojalle housujen. Koko oli 9kk eli se joutuu hetken odottelemaan. Housuissa oleva I <3 dad-merkki vetosi minuun, koska saimme Baby boxissa tutin, jossa oli I <3 mom-teksti, joten nyt on molemmilla teksteillä jotain. Housut olivat 62cm ja maksoivat euron. 

Paras löytö oli kuitenkin 62cm nallepuku, joka oli kuin uusi ja maksoi 2,50€. Koska meille tulee talvivauva, tulee tuolle varmasti käyttöä kevään kauppareissuilla.

Onko muut tehneet lähiaikoina kirppislöytöjä?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.