Hae
Colour Outside the Lines

Bucket list kesälle 2018

Viime kesänä tein bucket listin kesähaaveista ja toteutimmekin listalta tosi monta juttua. Tälle kesälle ajattelin myös listata muutaman jutun, josta voi sitten ottaa vinkkejä, jos tuntuu, ettei millään keksi kesällä mitään tekemistä. 
Ainakin seuraavia odotan tulevalta kesältä:

Ruotsin reissu Melissan ja Heidin kanssa 

Lähdemme Melissan ja ystäväni Heidin kanssa Ruotsiin jo ensi viikolla sopivasti Melissan kesäloman alkajaisiksi. Pääkohde Tukholmassa on Demi Lovaton konsertti. Olemme Heidin kanssa haaveilleet Demin livenä näkemisestä melkein 10 vuotta. Matkalla olisi tarkoitus käydä myös ainakin Disney Storessa, Sephorassa ja River Islandilla.  

Lämpimiä kelejä

Kelit ovat hellineet meitä jo muutaman viikon ja toivonkin, että ne pysyvät lämpiminä läpi kesän. Itse en välitä ihan kuumasta helteestä, joten toivon kesän olevan lämmin, muttei liian kuuma. Aurinkoakaan en voi oikein ottaa, koska palan todella herkästi. Minua ei siis tulla näkemään loikoilemassa rannalla aurinkoa ottaen. 

Pinknikkejä rannalla

Rannalle menen kyllä mukavan varjoisaan paikkaan tai sitten etsin kesäksi isolierisen hatun, jonka alle voin piiloutua. Tänä kesänä haluan lasten kanssa käydä piknikillä lähirannalla ja samalla lapset pääsevät veteen, jos haluavat. Rannalla on myös kiva pelata vaikka korttia. 

Saippuakuplia ja katuliituja

Kesän parhaita juttuja on lasten mielestä saippuakuplien puhaltaminen ja katuliiduilla piirtäminen. Edellisen asuntomme pihaan ei saanut katuliiduilla hallituksen puheenjohtajan mielestä piirtää, koska ne tahrivat asfaltin ja aionkin tänä kesänä ostaa lapsille katuliidut, joilla he saavat piirtää pihalle niin paljon kuin haluavat. 

Kesäisiä kuvausreissuja

Odotan myös kesältä kivoja asukuvausreissuja puistoihin ja rannoille. Nyt jo kukkivat ihanasti koristeomenapuut ja viikonloppuna olisikin tarkoitus käydä ottamassa niiden luona muutama kuva. 

Kuopion viinijuhlia

Olemme Janin kanssa viimeisen kolme vuotta yrittäneet käydä Kuopion viinijuhlilla ja jokaisena vuonna on satanut vettä sinä päivänä, kun olimme suunitteleet lähtevämme. Joka kerta se on siis jäänyt. Tänä vuonna menemme vaikka sadetta uhmaten katsomaan Uniklubia, Sannia ja The Rasmusta. 

Muumien näkeminen joko laivalla tai Muumimaailmassa

Meillä asuu pieni Muumi-fani ja päätinkin, että tänä kesänä menemme katsomaan heitä jonnekin. Harkinnassa on kuitenkin vielä lähdemmekö Muumimaailmaan vai menemmekö risteilylle, jolla Muumit vierailevat. Ihan läheltä Vivia ei uskaltanut vielä Muumeja tavata Lapsimessujen aikaan ja mietinkin onko Muumimaailmassa liian pelottavaa, kun hahmoja pyörii joka puolella. 

Mökkeily ja leikkimökkiprojektin eteenpäin vieminen

Olemme onnekkaita, koska vanhemmillani on kesämökki, joka on hankittu jo äitini lapsuudessa ja minun kaikki mökkeilymuistoni ovat tuolta mökiltä. Nyt saan jakaa lastenikin kanssa muistoja sieltä samasta paikasta. Mökillä on myös isäni minulle rakentama leikkimökki, jonka kunnostamista olemme Janin kanssa suunnitelleet jo muutaman vuoden. Viime kesänä oli niin huonot kelit, ettemme ehtineet projektia kauheasti eteenpäin viedä. Sisäpinnat on hiottu, mutta nyt pitäisi keksiä minkä värisen sisuksen leikkimökkiin haluaa ja kuinka sen sisustaa. 

Tuoreiden marjojen syöminen ja pakastaminen

Tämä on jokaisella kesälistallani, koska mikään ei voita tuoreita suomalaisia marjoja. Tai uusia perunoita.  

Barbie – The Icon-näyttely Helsingissä

Vaikkemme muuten olisi lasten kanssa menossa Helsinkiin, on tämä näyttely nähtävä. Barbiet ovat olleet minun lelusuosikkeja ja meidän lasten nuket ovat aina olleet Barbieita, ei muita muotinukkeja. 
Jani taitaa odottaa kesältä eniten mahdollisia kesätöitä oman uuden alan parissa ja loppukesän Formula 1-reissua Belgiaan. Kyseiselle reissulle lähtee vaan miehet eli me tytöt jäädään kotiin. Lapset odottaa retkeä Särkänniemeen sekä sitä mahdollista Muumimaailman reissua sekä uintiretkiä. 

Mitä teidän kesän bucket list sisältää? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.