Hae
Colour Outside the Lines

My Little Pony synttärit vol 1

Koska rakastan teemajuhlien järjestämistä, valitsimme tänäkin vuonna Vivian synttäreille teeman. Vivia on nyt hurahtanut My Little Pony-sarjaan ja leluihin. Siksi teeman valitseminen oli helppoa. Tältä näyttivät Vivian My Little Pony synttärit ekalla kierroksella.

Vietimme Vivian synttäreitä tänä vuonna nimittäin kahteen otteeseen. Jani on kotoisin Joensuusta ja melkein kaikki sukulaiset asuvat siellä, joten pidimme synttärit ensin siellä Janin äidin luona syyskuun alussa.

Suunnittelimme synttärijuhlat sellaiselle viikonlopulle, että meillä oli muutenkin asiaa Joensuuhun. Meillä olikin sitten samana viikonloppuna kolmet lasten synttärit, kun lauantaina kävimme kahden ystäväperheen luona; ensin Janin kummitytön 1-vuotissynttäreillä ja sitten ystävämme tyttären 2-vuotissynttäreillä.

Sunnuntaina juhlimme Viviaa.

Slipstop tossut lapsella

Vivian mekko H&M (ostettu kirpputorilta käytettynä), tossut Slipstop (saatu)

Mitä synttäreillä tarjoiltiin? 

Janin äiti oli tehnyt viljattoman täytekakun, suolaisia pastejoita viljattomana ja ostanut keksejä. Ne riittivät juhlatarjoiluiksi oikein hyvin, varsinkin, kun me olimme syöneet herkkuja jo kaksissa juhlissa edellispäivänä. Kakun päällä oli punaisella elintarvikevärillä värjättyä kermavaahtoa ja kakun koristeluun käytimme paria kotoa mukaan otettua muovista ponia. Ollaan ennenkin koristeltu kakku leluilla. Viime vuonna meillä oli Ryhmä Hau-synttäreillä Rolle ja hänen ajokkinsa kakun päällä. Joskus aiemmin Bealle tehtiin Frozen-kakku, jossa oli Anna ja Elsa, jotka nekin olivat pieniä lelufiguureja.

Kotoa otin mukaan serpentiiniä ja ilmapalloja, jotka olivat jääneet kaappiin edellisistä juhlista. Meidän lapsista ainakin parhaita leluja synttärijuhlissa on aina ilmapallot ja niiden kanssa he jaksaisi riehua vaikka viikon.

My Little Pony synttärit

Vivia oli innoissaan, koska ne oli hänen juhlat ja koska me vietettiin juhlia kolme viikkoa ennen oikeaa syntymäpäivää, oli hänen vähän vaikea ymmärtää, ettei hän olekaan vielä 4-vuotias. Hän sai kivoja lahjoja (muun muassa Oppi&Ilo-kirjan, paljon poneja ja vaaterahaa), pääsi syömään kakkua ja sai olla huomion keskipisteenä. Ja tärkeimpänä lapselle, sai pitää juhlamekkoa.

Ajettiin vielä kotiin juhlien jälkeen ja Vivia oli viikonlopun juhlinnasta niin väsynyt, että nukkui melkein koko matkan.

Synttäreille ei todellakaan tarvitse hankkia aina uusia koristeita tai käyttää isoja summia rahaa tarjoiluihin. Vaikka meillä oli mummin luona aika minimalistiset koristeet ja tarjoilut, olivat kaikki oikein tyytyväisiä ja teema tuli hyvin esille. Ja kaikista tärkeintähän oli, että päivänsankari oli juhlistaan ja vieraistaan onnellinen.

Näissäkin juhlissa tuli selvästi esille pienellä budjetilla, että kyseessä oli My Little Pony synttärit.

Onko teillä vietetty teemasynttäreitä? 

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.