Hae
Colour Outside the Lines

Silja Serenaden kahden hengen promenadehytti

Me oltiin nuorimman kanssa Tukholman risteilyllä hiihtolomalla ja varattiin promenadehytti, koska meidän lapsista hytissä on aina paras hyttiluokka, kun promenadelle näkyvästä ikkunasta pystyy aina katselemaan ihmisiä. Koska oltiin kahdestaan reissussa, oli meidät laitettu neljän hengen hytin sijaan kahden hengen promenadehyttiin. Kahden hengen promenadehytti oli kyllä siitä kiva, ettei siellä ollut niitä meille turhia sänkyjä ja hytti tuntui heti avarammalta.
Kävin viime kesänä kaikkien meidän kolmen lapsen kanssa kaksin reissussa eli kävin Tukholman risteilyllä kesän aikana kolmesti. Kävin sekä Silja Serenadella että Silja Symphonylla ja joka kerta meillä oli kahden hengen promenadehytti. Kummallakin laivalla hytit on aika identtiset.
Hyttejä on myös neljälle hengelle, jolloin seinällä on kaksi avattavaa yläsänkyä.
Meidän nuorin pelkää kaikkia isoja hahmoja ja maskotteja lähietäisyydeltä, mutta tykkää niistä telkkarissa tai kaukana itsestään.  Harri Hyljettä ja Muumia olikin kiva katsella promenadehytin ikkunasta, kun satuttiin olemaan just lähellä paikkaa, jossa he moikkasivat ihmisiä. Meille kuitenkin sattui kesällä pieni ”onnettomuus”, kun oltiin lähdössä hytistä ulos ja avasin oven, niin Harri Hylje käveli just silloin oven takana. Lapsi pelkäsi koko loppuristeilyn, että Harri tulee taas oven taakse ja mun piti aina tarkistaa, että reitti on selvä.
Onneksi hän kuitenkin tykkäsi kaikesta muusta laivalla tapahtuvasta niin paljon, ettei se meidän risteilyä pilannut.
Hytti on oikeastaan aika identtinen kuin neljän hengen promenade hytti, mutta hytissä on vain kaksi sänkyä. Toinen sängyistä on kiinteä ja toinen liikuteltava, joka oli nuorimman kanssa kätevä ominaisuus. Työnnettiin sängyt yhteen ja nukuttiin vierekkäin.
Verhot sulkemalla hytin sai oikeasti pimeäksi eivätkä promenaden valot tai äänet häirinneet yön aikana. Hytistä löytyy lisäksi naulakko, pieni pöytätaso ja tuoli, televisio (jossa muuten on aina aiemmin näkynyt Disney Junior ja nyt näkyi Muumit, joka on ollut pelastus jos itse haluaa hengähtää hetken!), hiustenkuivain, puhelin ja wc. Wc on samanlainen kuin muissakin hyttiluokissa (tosin niistä kalliimmista en tiedä.).

Promenadihytti on vaan meidän suosikki risteilystä toiseen ja meinataan kyllä varata sellainen lasten kanssa seuraavallakin kerralla.

Oletko sä matkustanut promenadehytissä?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA MATKUSTELUA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Silja Symphonyn muumiperhehytti

Uudistuneen Silja Serenaden A-hytti

Siljan friendSHIP-ranneke takaa hauskuuden risteilyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *