Hae
Colour Outside the Lines

Helle saapui ja minä sulan.

Tömä helle ei tee minulle hyvää.

Mulla ei koskaan ole ollut mikään superhyvä lämmönsietokyky eikä ylipaino varmaan yhtään auta asiaa. Siis mulla on kuuma koko ajan. Nukkuminen on ihan tuskaa ja ainut mikä auttaa on kylmä suihku.

Järveen pulahtaminen saattaisi viilentää kivasti, mutta en osaa kunnolla uida, joten se järvessä pulikointi aiheuttaa enemmän ahdistusta kuin helpotusta tähän kuumuuteen ja oon vielä ainakin toistaiseksi jättänyt sen väliin.

Meidän yksi viilennyskeino on ollut uima-allas parvekkeella. Meillä on parvekkeella vielä alas vedettävät verhot, joten auringolta pääsee ainakin osittain piiloon.

Meillä onneksi on autossa toimiva ilmastointi, koska viime kesänä meidän edellisessä autossa ei toiminut ilmastointi lainkaan. Se puhalsi kuumalla säällä kuumaa ilmaa ja kylmällä säällä kylmää ilmaa, eli just päinvastoin mitä olisi tahdottu. Nyt siitä autosta kärsii mun pikkuveli, jolle me se meidän romu lahjoitettiin. Ollaan Janin kanssa parin viikon päästä lähdössä kesäreissulle (teen siitä vielä oman postauksen mitä ollaan suunniteltu tehdä) ja se olisi yhtä tuskaa, jos ilmastointi ei pelittäisi. Onneksi vaihdettiin auto viime talvena.

Välillä ollaan pysytty vaan sisällä verhot kiinni, kun ulkona oleva kuumuus on tuntunut ihan liian pahalta.

Sain viime viikon tiistaina koronarokotteen ja käteen koski silloin samana päivänä ja seuraavana, mutta onneksi se sen jälkeen laantui. Huomasin nimittäin, että jollain on parikin viikkoa kestänyt se hermosärky. Tokasta rokotteesta tietysti saattaa tulla jotain oireita. Tänään Jani sai ekan rokoteannoksen, joten meidän perheen rokotteet alkaa olla hyvällä mallilla. Teinillä on vielä se rokote edessä, kunhan päästään varaamaan aikaa.

Huomenna aion yhtenä viilennyskeinona käyttää ihanan viileää elokuvateatteria, koska lähden illalla ystävän kanssa leffaan. Tämä helle ei oo mun juttu ollut ikinä eikä ole vieläkään. Tykkään tosi paljon kesästä ja hyvästä säästä, mutta sellainen 25 astetta on mun mielestä aika passeli keli. En esimerkiksi koskaan ole hinkunut minnekään rantalomille, koska se armoton helle, auringonotto ja paahtava aurinko ei vaan ole mun heiniä. Olisi ihanaa mennä toisaalta sellaiseen rantakohteeseen lomalle, mutta haluaisin, että siellä olisi myös jotain puuhaa ja nähtävää, koska pelkkä helle ei mua sinne houkuttelisi. Onneksi Jani on aika samoilla linjoilla ja haluaisi mieluummin kaupunkikohteisiin, joten meillä ei varmasti tule sellaista lomakohteen valitsemiseen liittyvää riitaa koskaan, etteikö kumpikin olisi paikkaan tyytyväinen.

Tiedän, että osa varmasti rakastaa sitä, että on tällainen helle ja ihanan lämmin, mutta mun iholle eikä keholle tää ei vaan toimi.

Nautitko sä lämpimästä ilmasta ja onko tämä helle sun juttu?

 

LUE MYÖS: 

OLEN UIMATAIDOTON 34-VUOTIAS

VIISI VUOTTA SITTEN

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.