Hae
Colour Outside the Lines

Milloin viimeksi- haaste

Karoliina Pentikäinen-blogissa oli joskus kauan sitten tällainen kiva haaste, johon päätin nyt vastata teidän iloksi.

 

Milloin viimeksi?

 

Ilahduin

Ilahduin viimeksi tänään, kun huomasin, että telkkarissa alkaa uusi kausi Australian Masterchefiä kesäkuun ekana päivänä. Me ollaan Janin kanssa katsottu tätä sarjaa aika tiiviisti monta kautta, mutta sen jälkeen kun vakiotuomarit vaihtui, ei olla katsottu yhtään jaksoa. Nyt päätettiin, että katsotaan tämä uusin kausi -tai ainakin aloitetaan.

Nauroin

Nauroin lasten kanssa (ja lapsille) jollekin tosi tyhmälle jutulle eilen illalla, kun he olivat illalla nukkumaan mennessä jo tosi väsyneitä ja pöhköilivät jotain huoneessaan. Äitiys on kyllä parasta!

Milloin viimeksi haaste

Itkin

Itken joka ikinen torstai, kun katson This is us-sarjaa telkkarista. En tiedä mikä siinä sarjassa on, mutta joka jakso itkettää. Ihana sarja ja ihan mun lemppari.

Harmistuin

Kävin viime viikolla lasten kanssa ostoksilla etsimässä kesävaatteita. No, kuten arvata saattaa, sovituskopissa tuli harmitus. Minulle nimittäin, kun en mahtunut yhteen ihanaan kesämekkoon ja muita kokoja ei ollut jäljellä.

Onneksi en pitkään sellaisia yleensä harmittele.

milloin viimeksi haaste

Häkellyin

Mun blogia on luettu nyt kahden kuukauden aikana ihan hurjan paljon enemmän kuin aiemmin ja blogit.fi-sivustolla mun blogi oli noussut viime viikolla 11.luetuimmaksi perheblogiksi. Se oli tosi häkellyttävää, että mun pieni blogini on yhtäkkiä siellä kaikkien isojen nimien kanssa samalla listalla. Tuntuu hullulta itsestä, mutta ihanaa, kun haluatte lukea! Yritän jatkossakin kirjoittaa teille yhtä laadukasta sisältöä.

Kokeilin

Kokeilin muutama viikko sitten ekaa kertaa Ketoinen-ketoleipää, jota löysin lähikaupan pakastealtaasta ja rakastuin! Mulla on ollut siis jo ennen keton aloitusta ongelmana se, että mun vatsa ei enää kestä kotimaisia viljoja ja mun ihokin selvästi oireilee niistä. Myös gluteenittomat leivät on aiheuttanut ongelmia.

Eli tämä ketoleipä oli ihan taivaan lahja! Ja se oli oikeasti tosi hyvän makuista (tää ei oo maksettu mainos, vaan oikeasti tykkäsin leivästä ja ostin sen itse kaupasta).

Urheilin

Mä voin myöntää ihan suoraan, että nyt siitepölyaikana en oo urheillut kertaakaan. Oon ollut niin tukossa, että joudun syömään allergia- ja astmalääkkeitä monesti päivässä ja silti on välillä vaikeaa hengittää. Ei ihan ole urheilut mielessä tässä olleet. Toivon tän siitepölyajan helpottavan nopeasti, koska alkaa olla jo ikävä liikkumista.

Luin

Luin viimeksi Sophie Kinsellan kirjan Sitä saa mitä antaa ja tykkäsin siitä kovasti. Se on itseasiassa toukokuun lukupiirikirjana. Sen jälkeen en ole aloittanut uutta kirjaa vaikka niitä on vino pino odottamassa.

Söin

Söin äsken itse tekemääni kanasalaattia lounaaksi. Se oli hyvää, nam!

Herkuttelin

Herkuttelin ihan överisti, kun lapset oli viimeksi viikonlopun poissa helatorstain aikaan. Söin nachoja, käytiin ravintolassa ja mäkkärissä, ostin karkkia ja jäätelöä sekä join aika monta lasillista Pepsi Maxia. Sen överiviikonlopun jälkeen piti vähän miettiä syömisiään, koska ne herkut tuli jo korvista ulos.

Ostin

Ostin lapsille kesävaatteita ja bikinit viime viikolla. Oon myös tehnyt kirppikseltä kivoja löytöjä kesävaatteiden osalta.

Tapasin

Tapasineilen paljon tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä, kun Kaiku Kidsin yrittäjä Emmi järjesti toisen henkilön kanssa ihanan tilaisuuden Heikkisen kukkatarhalla. Sieltä suunnittelin ostaa muutaman kesäkasvin meidän parvekkeelle, mutta ekaksi täytyy miettiä mihin ne asettelee.

Päätin

Päätin alkaa kirjoittaa tekstejä jo varastoon nyt iltaisin, että kesällä on varmasti julkaistavaa, jos ei kesäkiireiltä joka ilta ehdi tietokoneelle. Onneksi blogin kirjoitus toimii aika hyvin myös puhelimella, että tahti pysyy yhtä hyvänä kesälläkin.

Inspiroiduin

Inspiroiduin Changen pr-tilaisuudesta viime viikolla ja aloin haaveilla uusista ihanista bikineistä. Ne on kyllä haettava kotiin joku päivä. Kuopiossa ei vaan harmillisesti ole Change-liikettä. Täytyy varmaan tehdä kesäreissu jonnekin lähelle missä sellainen on.

 

Sellainen haaste oli se. Kun näen muiden blogeissa näitä haasteita niin mun on aina pakko osallistua, koska tämmöinen haaste saa miettimään asioita ihan erilailla kuin se, että vaan itsekseni kirjoittelen mistä sattuu.

Mistä sä olet inspiroitunut viime aikoina?

 

LUE MYÖS: 

Tältä minä näytän ja se on okei

Haluan haalarin, toisen ja kolmannen..

 

Tulethan seuraamaan myös Instagramissa @susannakuohula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.