Hae
Colour Outside the Lines

Homma hoituu -musikaali Kuopion kaupunginteatterissa

*Liput saatu Kuopion kaupunginteatterista

Käytiin Janin kanssa syksyllä katsomassa Homma Hoituu  -musikaali Kuopion kaupunginteatterissa. Hehkutin tätä jo silloin Instagramin puolella, mutta huomasin näytöksiä olevan keväällä vielä useampi ja päätin kirjoitella tästä tänne bloginkin puolelle.

Homma hoituu -musikaali kertoo todella huonosti menestyvästä teatterituottajasta, joka lyöttäytyy rahan toivossa yhteen pelokkaan ja hieman sosiaalisesti nolon kirjanpitäjänsä kanssa tuottamaan musikaalia, josta tulee varmasti floppi. Musikaali kertoo ylistävään sävyyn Hitleristä vuonna 1959, joten odotettavissa on murska-arvio.

Me ei Janin kanssa kumpikaan oltu yhtään tutustuttu musikaalin tarinaan etukäteen tai katsottu tästä tehtyä leffaa. Musikaali perustuu kulttimaineeseen kohonneeseen elokuvaan The Producers vuodelta 1967 ja sitä on esitetty Broadwaylla, josta se kahmi hurjasti palkintoja.

Kuopion kaupunginteatterin versio on hulvattoman hauska ja piti otteessaan koko ajan. Tämä oli meidän toka kerta yhdessä teatterissa ja edelliselläkin kerralla pääosassa oli Puntti Valtonen. Hänen karismansa välittyy katsomoon mahtavasti. Muutkin näyttelijät olivat superhyviä, mutta Puntti Valtonen on kyllä ihan vertaansa vailla.

Oltiin aika yllättyneitä, kun nämä Hitler-viittaukset alkoivat, koska tosiaan ei oltu yhtään tietoisia mitä tuleman pitää.

Me ei oltu tajuttu ollenkaan ottaa väliajalle tarjoiluja, mutta onneksi kahvioon ei ollut kovinkaan pitkä jono vaikka porukkaa oli salin täydeltä. Olin myös iloisesti yllättynyt kuinka paljon Kuopion kaupunginteatterin kahviossa oli gluteenittomia vaihtoehtoja tarjolla.

Plussaa teatterille muuten myös ilmaisesta ja hyvin toimivasta narikasta!

Jos sulla on aikaa tänä keväänä käydä teatterissa, niin käy katsomassa Homma hoituu -musikaali Kuopion kaupunginteatterissa.

Tykkäätkö sä käydä teatterissa?

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Divet Show: Sex, drag & rock’n’roll tulee Kuopioon!

Prinsessa Pikkiriikki -näytelmä, joka valloitti meidän sydämet

Nimeni on Susanna ja kävin katsomassa näytelmän Nimeni on Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *