Hae
Colour Outside the Lines

TGIF

Lissu oli sit kipee, joten maanantaina se piti viedä lääkäriin:( ootd: toppi ja huivi Gina Tricot, jakku Zara, housut Only, kengät Bikbok, laukku Pieces.

Sairaalle maistu vaan kiinalainen ruoka ja puikoilla syötynä, joten lääkärin aikaa odotellessa käytiin syömässä. Meidän vakkariravintola, mut ei oltu ennen istuttu tuolla takaosassa. Lissun mukaan siellä soi kiinalainen musiikki ja oli kiinalaisia koristeita, että kiinalaisilla olisi kotoisampaa. Käytiin myös mielenkiintoinen ja sivistävä keskustelu siitä, miksi Suomessa on maahanmuuttajia. 

Käytiin Lidlissä pitkästä aikaa kaupassa ja kerrankin siellä oli näitä! Siihen lajitelmaan kuuluu erilaisia paketteja ja yleensä nämä on aina loppu. Oon valehtelematta puol vuotta metsästäny näitä ja nyt vasta tärppäs. 

Päivän asusteet: KCM ja Pieces. 

Leikin sit sairaan lapsen kanssa legoilla kokoamalla kaiken:D mut toisaalta, sehän onkin se paras homma. Ehkä joulupukki tuo meille tänäkin vuonna legoja…

Yritän taas vähentää makean syöntiä ja syödä vähän terveellisemmin. Vaatteet alkaa tuntua nimittäin vähäsen tiukoilta plus kesälomalla haluan olla rantakunnossa. Nyt vaan on tehtävä töitä sen eteen. 

Pari päivää olin Lissun kaa kotona ja keskiviikkona menin töihin kahdeksaan aamulla. Äitillä on auto lainassa, joten se tarkottaa, että mun piti lähteä jo seitsemältä aamulla bussiin. Meinas kyllä kuolema tulla. Onneks coffarin kaakao pelasti. 

Torstaina vietin omaa aikaa ja kävin leffassa -YKSIN! Se on mulle siis oikeesti tosi iso juttu, koska mä vihaan käydä yksin missään. Esim en yhtään tykkää käydä yksin syömässä, koska oon vainoharhainen ja kuvittelen, että kaikki tuijottaa. Mut todistin itselleni, että se oli  vaan mun omaa kuvitelmaa ja selvisin tästäkin koitoksesta. Kiitos vaan tsempistä Katja! 

YSL oli huippu, mut taidan tehdä siitä oman postauksen, koska ne vaatteet… to die for! 
Eilen sit kävin äitin kaa kirpparilla ja löysin Longchampin Les Pliages-laukun. Oon siitä jo pidemmän aikaa haaveillu, mut en oo vaan raaskinu ostaa. 8 euroa oli aika kohtuuhinta.

Pääsiäiskarkit oli alennuksessa, joten pitihän sitä Lissulle nyt jotain ostaa. 

Nyt kuoromatkalle Helsinkiin Lissun kuoron kanssa:) 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.