Hae
Colour Outside the Lines

Siljan friendSHIP-ranneke takaa hauskuuden risteilyllä

Silja Linen friendSHIP-ranneke on takuuvarma lasten risteilyjen hauskuuttaja

 

Kävin lasten kanssa tänä kesänä kolmesti Silja Linen päivä Tukholmassa-risteilyllä. Ekana vein toukokuussa esikoisen laivalle, sitten kävin kesäkuussa pienimmän kanssa laivalla ja viime viikonloppuna oltiin keskimmäisen kanssa risteilyllä.
Me rakastetaan Silja Symphonya ja Silja Serenadea, koska laivat on täynnä tekemistä lapsille jo itsessään. Lapsille on siellä todella iso leikkitila, ravintoloissa omat ruokalistat ja ohjattua ohjelmaa on mielin määrin. Me tehtiin keskimmäisen kanssa ainakin kolme tai neljä eri suunnistusta laivareissun aikana ja tarjolla olisi ollut myös pakopeli älypuhelimelle.
Yksi hauskuuden takaaja on kuitenkin uudistunut friendSHIP-ranneke. Tämä postaus muuten ei ole minkäänlainen yhteistyö vaan ihan mun puhdas ja rehellinen suositus. Oon maksanut risteilyt ja rannekkeet itse.
Silja Linen friendSHIP-ranneke uudistui keväällä. Itse asiassa sattumalta oltiin esikoisen kanssa laivalla just silloin, kun uudet rannekkeet oli ekaa päivää käytössä. Tämän takia meidän piti esikoisen kanssa käydä ranneke hakemassa infosta vaikka normaalisti se löytyy hytistä ja palkintojenkin kanssa oli vielä hieman häslinkiä, kun oltiin ekana niitä hakemassa.

Mitä friendSHIP-ranneke sisältää?

  • Kirje kapteenilta, joka sisältää ohjeet rannekkeen käyttöön
  • Lahja kapteenilta
  • Laivarahaa 10€
  • Osallistuminen aarrejahtiin ja aarrejahdin palkinnon
  • Ilmainen sisäänpääsy kylpyläosastolle maksavan aikuisen kanssa

Silja Linen friendSHIP-ranneke siis sisältää kivoja juttuja risteilyn ajaksi. Se maksaa 18,90€/lapsi ja Club One-kortilla siitä saa kaksi euroa alennusta. Ranneke varataan ja maksetaan ennen matkalle lähtöä. Jos sen varaa kaksi vuorokautta ennen lähtöä, se löytyy hytistä sinne mennessä. Jos kuitenkin varaat rannekkeen lähempänä lähtöä, se täytyy noutaa laivan infopisteeltä.

Me esikoisen kanssa laskettiin, että rannekkeen arvoksi tuli yli 30€, kun kaikki nuo edut käytti hyväksi. Laivaraha on siis ihan puhdasta rahaa käytettäväksi tuolla laivassa, joko myymälöissä tai kahviloissa/ravintoloissa.

Mä olin itseasiassa aika yllättynyt, että mun 17-vuotias esikoinenkin halusi tehdä tuon aarrejahdin ja oli ihan onnellinen tuosta rannekkeestaan. Mietin nimittäin sitä varatessa, että onkohan se vähän hölmä juttu noin isolle lapselle. Mutta hyvin se hänellekin meni.

Jos siis suunnittelette menevänne myös tuonne kylpylään laivassa, niin suosittelen kyllä rannekkeen ostoa! Vaikka kylpyläkäynti jäisi tekemättä, niin kaikkien palkintojen ja laivarahan kanssa tuo ranneke kyllä maksaa itsensä takaisin. Me ei nimittäin nuorimman kanssa jaksettu viimeksi mennä edes kylpylään, kun tekemistä oli niin paljon muutenkin 5-vuotiaalle ja oltiin laivalla keskellä kesää, kun ohjattua tekemistä oli ekstrapaljon.

Meillä on vain positiivisia kokemuksia Silja Linen friendSHIP-rannekkeesta ja ollaankin ostettu se lapsille joka ikinen kerta.

Aiemmin se sisälsi hyttiin tuotuna repun ja jotain muuta tavaraa, kylpyläkäynnin ja ehkä jonkun juoman. Mutta silloin se ei ollut kyllä ihan niin hintansa väärti kuin nyt.

Onko siljan friendSHIP-ranneke teille tuttu juttu?

 

LUE MYÖS: 

Silja Symphonyn muumiperhehytti

Silja Serenaden Grill House

Uudistuneen Silja Serenaden A-hytti

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.