Hae
Colour Outside the Lines

15 kysymystä – Tiesitkö nämä asiat minusta?

Kerro jotain mitä emme tiedä sinusta?
Kerron aika avoimesti itsestäni tänne blogiin, joten onkohan mitään mitä en olisi kertonut. No, kerrotaan vaikka, että vihasin Antti Tuiskua yli kaiken hänen ollessaan Idolsissa ja en voinut ymmärtää ystävääni, joka oli rakastunut häneen. Idolsin jälkeen Antti olisi esiintynyt Kuopiossa ja liput olisivat maksaneet huimat 5€, mutta en halunnut lähteä ystäväni kanssa katsomaan konserttia.

Melissa rakasti pienenä Anttia ja tartutti sen huuman minuunkin. Olemmekin käyneet katsomassa Anttia livenä varmaan kymmenisen kertaa ja jossain vaiheessa meillä oli kaikki hänen levynsäkin nimmaroituna.

Fun fact: Olen käynyt joskus katsomassa Sunrise Avenuetakin kuopiolaisessa baarissa vitosella. 

Mitkä ovat huonoja puoliasi?
Kärttyisyys aamulla ja nälkäisenä. Onneksi minut hyvin tuntevat tietävät tämän eivätkä ota itseensä, jos olen vähän kärttyinen heti herättyäni. 
Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Luulen, että kupliva ja iloinen persoonani. Vaikka olisin väsynyt, yritän olla muiden seurassa aina ystävällinen ja iloinen.

Oletko lähiaikoina nolannut itseäsi julkisesti, missä ja miten?

Joka päivä! Joskus tuuli lennättää hameen ylös tai kompastun ja kaadun portaissa. Minulle sattuu ja tapahtuu joka päivä jotain jollain lailla noloa, koska olen niin kömpelö. Paras tapa päästä niistä yli on vain nauraa itselleen ja jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 
Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

Kertokaa te minulle! Yritän kyllä näyttää täällä blogissa ja Instagramissa meidän arjesta niin hyviä kuin niitä huonompiakin juttuja. 
Miten tapasit poikaystäväsi?
Yhteisen ystävän kautta. Olimme aiemmin töissä molemmat Citymarketilla, minä myyjänä ja Jani vartijana. Hänen työkaverinsa Lauri oli myös minun ystäväni. Kerran Lauri oli käymässä luonani ja meni sen jälkeen käymään Janin luona. Heillä oli sitten tullut puheeksi, että Lauri tuli meiltä ja sainkin tämän keskustelun seurauksena Janilta viestiä ja kaveripyynnön Facebookissa. Koska olen vähän yllytyshullu, menin käymään Janin luona vielä samana iltana ja tässä sitä ollaan edelleen saman katon alla. 
Mikä sinusta tulee ”isona”?
En tiedä. En ole oikein koskaan halunnut olla mitään isona. Paitsi äiti. Ehkä minusta tulee vielä uudelleen äiti jossain vaiheessa. Mutta haaveammattia minulla ei vieläkään oikein ole.

Mikä saa sinut nauramaan?
Tyhmät vitsit. Ja vielä tyhmemmät vitsit. 
Suurin paheesi?
Suklaa. Olin tulla hulluksi Fazer vierailukeskuksessa
Oudoin tapasi?
Olen kuullut monta kertaa siitä, että olen toisten mielestä supernopea, kun käyn vessassa. Ei se minusta ole outoa. 
Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta aina kanavaa?
En oikeastaan. Harvoin katson oikeasti tv:tä, koska yleensä katsomme kaiken suoratoistopalveluista. Tv:stä saatan jäädä katsomaan jotain typeriäkin ohjelmia, jos olen tarpeeksi väsynyt.
Mikä on sinun lempipiirretty Disneyltä?
Pieni Merenneito. Se on ollut ehdoton suosikkini pienestä saakka.

Kuka oli lempiartistisi pienenä?
Michael Jackson. Rakastin Michael Jacksonin musiikkia yli kaiken ja kaikki pitivät minua tosi outona. Pyysin hänen kokoelmalevyään yhtenä jouluna joululahjaksikin ja olin yltiöonnellinen saadessani sen. 
Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia, johon voittopottiasi tuhlaisit?
Maksaisin vanhempieni asuntolainan pois ja rakennuttaisin meille unelmatalon. 
Jos olisi ”pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Nuorempana olisin voinut lähteä mukaan Big Brotheriin. Silloin oikeasti vakavasti harkitsin sinne hakemista, kun formaatti oli vasta tulossa Suomeen, mutta sitten olinkin viimeisilläni raskaana hakuajan alkaessa niin se jäi. 
Enää en haaveile pääsystä telkkariin. Voisin mennä johonkin kokkiohjelmaan tai 10 vuotta nuoremmaksi missä pääsee stailattavaksi. 

Alunperin haaste on Char and the city-blogista. Itse bongasin tämän Jennin blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.