Hae
Colour Outside the Lines

Tiedätkö nämä asiat minusta? Testaa tietosi!

Tein viime viikonloppuna seuraajilleni Instagramissa tarinatoiminnon puolelle pienen visailun itsestäni. Minusta oli ihanaa huomata, että melkein kolmasosa tarinoiden katselijoista oikeasti vastasi näihin ja ne saivatkin hyvin ihmiset mietiskelemään oikeita vastauksia. Osa vastauksista oli ilmeisesti hieman yllättäviä, koska melkein kaikissa kysymyksissä jokin vastausvaihtoehto sai ääniä.

Ajattelinkin, että tämä voisi olla hauska toteuttaa myös tänne blogin puolelle, joten laitan kysymykset tähän ensin ja kerron oikeat vastaukset alempana. Näin voit halutessasi testata oman tietämyksesi näkemättä vastauksia samantien.

Tiedätkö nämä asiat minusta? 

 

  1. Iältäni olen a) 33-vuotias b) 34-vuotias c) 35-vuotias 

 2. Lempibändini on a) 5SOS b) Waterparks c) Jonas Brothers

3. Perheemme lapsista olen synnyttänyt a) yhden b) kaksi c) kolme

  4. Olen käynyt Disneylandissa a) Pariisissa b) Shanghaissa c) Tokyossa d) Kaliforniassa

 5. Hiusteni luonnollinen väri on a) blondi b) maantienruskea c) tummanruskea d) musta

 6. Meidän asunnossa on a) 3h, k+s b) 4h, k+s c) 5h, k+s

7. Suosikkikaupunkini on a) Lontoo b) Pariisi c) Tukholma

8. Disneyn elokuvista rakastan eniten a) Nalle Puhia b) Prinsessa Ruususta c) Aladdinia d) Pientä merenneitoa

9. Haaveilen a) omakotitalosta b) kerrostaloasunnosta c) rivitalokodista d) kesämökistä

 10. Suunnitellaan häitä vuodelle a) 2021 b) 2022 c) 2023 

 11. Rakastan joulua a) todellakin b) joulu on sieltä ja syvältä

Oliko kaikki ihan helppoja vai pitikö joitain hieman miettiä? Seuraavan kuvan jälkeen löydät oikeat vastaukset pienen selityksen kera.

1. Iältäni olen a) 33-vuotias b) 34-vuotias c) 35-vuotias

Olen syntynyt huhtikuussa 1986 eli olen jo tänä vuonna täyttänyt 34 vuotta. Oon oman perheeni esikoinen, mulla on 2 pikkuveljeä. Ikäkriisiä en ole vielä kokenut vaan tämä on ihan kiva ikä.

Iästäni olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: Onko meidän lapsiluku täynnä?Olen uimataidoton 34-vuotias

 

 2. Lempibändini on a) 5SOS b) Waterparks c) Jonas Brothers

Näistä kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa on meidän teinin, Melissan, lemppareita ja me ollaankin yhdessä käyty konserttimatkoilla Tukholmassa, joilla hän on päässyt bändejä katsomaan. Minun (ja myös Melissan) ikisuosikki Jonas Brothers teki paluun viime vuonna ja keikkaili myös Euroopassa viime talvena, mutta harmillisesti emme keikoille päässeet. Jos keikkoja on luvassa koronan väistyttyä, olemme sinne satavarmasti menossa. Kaksi ystäväänikin fanittaa samaista bändiä, joten lähdemme sitten tyttöjen reissulle kiljumaan kurkkumme käheiksi.

Keikkamatkoista olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: Teinin kanssa Backstreet Boysien keikalla, Ed Sheeranin keikka ei tuottanut pettymystä äidille eikä tyttärelle 

 

3. Perheemme lapsista olen synnyttänyt a) yhden b) kaksi c) kolme

Olen synnyttänyt perheemme esikoisen ja kuopuksen. Keskimmäinen ei ole biologista sukua minulle laisinkaan. Olemme uusperhe ja vain nuorin lapsista on biologisesti meidän molempien. Koska olen arjessa se äitihahmo myös keskimmäiselle, aiheuttaa asia usein hämmennystä ulkopuolisissa.

Asiasta olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: Uusperheen perhesuhteet voivat välillä olla vaikeita käsittää, Tekeekö totaaliyksinhuoltajuus minusta itsekkään? 

 

  4. Olen käynyt Disneylandissa a) Pariisissa b) Shanghaissa c) Tokyossa d) Kaliforniassa

Olen käynyt Pariisin Disneylandissa kerran kahdeksan vuotta sitten. Olimme siellä kaksi yötä ja kolme päivää emmekä ehtineet nähdä läheskään kaikkea. Osasyy tähän oli, että olimme paikalla juuri vuoden kiiremsimpään aikaan ja jonotimme joihinkin laitteisiin jopa kolme tuntia! Tämä ei kuitenkaan muuttanut paikkaa yhtään vähemmän taianomaiseksi ja haluaisin takaisin mahdollisimman pian. Silloin matkaseurana oli Melissa, ystävämme Heidi ja pikkuveljeni. Nyt olisi ihanaa lähteä reissuun koko perheellä.

Disneyn puistoja on yhteensä kuusi ja minulla on haaveena käydä elämäni aikana niissä kaikissa edes kerran. Häämatkalle haluaisin Yhdysvalloissa Floridassa sijaitsevaan Walt Disney Worldiin, mutta maailmantilanne on niin epävakaa tällä hetkellä, että katsotaan miten kauan menee ennen kuin pääsemme sinne matkustamaan.

Disneylandista olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: Disneyland Pariisi teinin ja eskarilaisen kanssa, Sukella satuun Disneyland Pariisin Fantasylandissa, Disneyland Pariisin Main Street U.S.A

 

5. Hiusteni luonnollinen väri on a) blondi b) maantienruskea c) tummanruskea d) musta

Tämän postauksen kuvissa näkyy aika hyvin mun hiusten luonnollinen väri eli tummanruskea. Koska nämä kuvat on otettu vuosi sitten, on niissä näkyvissä latvoissa vielä värjättyä hiusta, mutta nykyään mulla on ihan oma luonnollinen väri joka suortuvassa. Oon onnellinen, että mun hiukset on näin tummat, koska eihän näitä tarvitse edes värjätä, jos haluaa ne tummana pitää. Haaveilen kyllä erivärisistä hiuksista, mutta nyt yritän vain vahvistaa hiuksia ja annan niiden olla.

Hiuksista olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi tässä postauksessa: Hiusten värjäyskierre – ja kuinka pääsin siitä irti?

 

6. Meidän asunnossa on a) 3h, k+s b) 4h, k+s c) 5h, k+s

Me asutaan vuokralla saunallisessa neliössä, jossa on noin 85 neliötä ja iso parveke. No, periaatteessa kaksi parveketta, jos makuuhuoneessa oleva ranskalainen parveke lasketaan. Sitä me ei kyllä ikinä käytetä.

Aloitettiin etsimään isompaa asuntoa neljä ja puoli vuotta sitten, kun olin raskaana ja asuttiin 75 neliön kolmiossa. Olisi varmaan mahduttu sinnekin, jos olisi vaan mietitty huonejärjestystä jotenkin järkevästi, mutta haluttiin yksi makuuhuone lisää, että esiteini-iässä ollut Melissa sai oman huoneen. Beallakin oli pari vuotta oma huone, kun Vivia nukkui meidän kanssa samassa huoneessa.

Nyt kun lapset on 4-, 8- ja 15-vuotiaita, alkaa olla taas tarvetta yhdelle lisähuoneelle. 4- ja 8-vuotiaat nyt menee vielä hetken samassa huoneessa, mutta kohta heillä alkaa olla niin erilaiset kiinnostuksen kohteet, että omat huoneet olisi vain plussaa. Ehkä me ensi vuonna päästään muuttamaan!

Asunnostamme olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi tässä postauksessa: Ollaan asuttu 4 vuotta meidän kodissa

 

7. Suosikkikaupunkini on a) Lontoo b) Pariisi c) Tukholma

Oon käynyt näissä kaikissa kolmessa. Lontoossa kävin muutamaan otteeseen parin tunnin visiitillä teininä, kun olin serkkuni kanssa kolmen viikon pituisella kielikurssilla Brightonissa. Lontoo jäi kyllä silti hyvin vieraaksi, koska mehän kuljimme porukassa ja kävimme vain muutamassa tietyssä paikassa. Tuosta reissusta on kohta 20 vuotta aikaa, joten olisi ehkä aika jo palata Lontooseen.

Pariisissa kävin kaksi kertaa vuonna 2012. Silloinkin olimme yötä sukulaistemme luona, jotka asuivat Pariisin lähellä eli näin Pariisia muutaman tunnin parina päivänä. Olisi ihanaa mennä pidennetylle viikonloppureissulle ja olla yötä jossain keskustan tuntumassa.

Tukholma tuntuu jo kodikkaalta ja sinne on aina ihana matkustaa uudelleen. Me käydään Tukholmassa normaalisti pari kertaa vuodessa ja onkin tosi outoa, että ollaan käyty siellä viimeksi helmikuussa eikä tiedetä vielä seuraavan reissun ajankohtaa.

Pariisista ja Tukholmasta olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: J’ADORE PARIS, J’ADORE PARIS OSA 2, STOCKHOLM QUALITY OUTLET, NÖRTTINÄ TUKHOLMAN TEKNIIKAN MUSEOSSA

8. Disneyn elokuvista rakastan eniten a) Nalle Puhia b) Prinsessa Ruususta c) Aladdinia d) Pientä merenneitoa

Tähän pidempään minua seuranneet tiesivät vastauksen. Kaikkien aikojen lempileffani Disneylta on Pieni merenneito. Olen rakastanut leffaa lapsesta asti ja fanitan sitä edelleen. Ollaan Janin kanssa tammikuussa menossa katsomaan Helsingin kaupunginteatteriin Pieni Merenneito-musikaalia ja odotan sitä jo nyt innoissani.

Rakkaudestani Pieneen merenneitoon olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: MIKSI SUUNNITTELEN HÄITÄMME PIENI MERENNEITO-TEEMALLA, 15 KYSYMYSTÄ -TIESITKÖ TÄMÄN MINUSTA?

 

9. Haaveilen a) omakotitalosta b) kerrostaloasunnosta c) rivitalokodista d) kesämökistä

Muistan, kun nuorempana omakotitalossa asuessani vannoin, etten IKINÄ muuta omakotitaloon, koska sen hoitamisessa on niin paljon työtä. Mut toisaalta mun vanhemmilla on ihan hirvittävän kokoinen piha ja iso talo, joten onko tuo ihmekään, että sitä hommaa on.

Mä oon asunut elämäni aikana paritalon puolikkaan yläkerrassa, rivitalossa, omakotitalossa, kerrostalossa ja nyt asutaan luhtitalossa. Oon siis nähnyt hyvät ja huonot puolet todella monenlaisista asumismuodoista. No, tosta ihan ekasta en mitään muista, mutta tuskin se paritalo ihan hirveästi eroaa omakotitalosta.

Nyt oon kuitenkin alkanut haaveilla omakotitaloasumisesta, koska sitä ihan omaa kotia saisi laittaa miten haluaa, olisi enemmän tilaa ja omakotitalossa ei myöskään olisi niitä seinänaapureita.

Kelpaisi minulle rivarikin, jos pitäisi valita kerrostalon ja rivitalon väliltä. Kerrostaloasumisessa mua ahdistaisi ihan liikaa naapurit, koska haluan pystyä imuroimaan vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu.

Kesämökkejä meidän molempien vanhemmilta löytyy, joten päästään niille mökkeilemään enkä näin ollen (ainakaan vielä) haaveile omasta mökistä.

Kesämökistä olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: MÖKILLÄ 10X PARASTA JUST NYT, VOIKO KESÄLOMA OLLA HAUSKA ILMAN HUVIPUISTOA JA FESTAREITA?

 

 10. Suunnitellaan häitä vuodelle a) 2021 b) 2022 c) 2023

Meidän häät pitäisi olla elokuussa 2022, jos korona ei sotke suunnitelmia. Meillä on jo hääpaikka varattuna ja varausmaksukin on maksettu. Ensi keväänä olisi tarkoitus alkaa etsiä pitopalveluita (toivottavasti ei olla tän kanssa liian myöhään liikkeellä) ja mekkoa. Mulla ei oo vaan mitään käsitystä millaisen mekon edes haluan.

Hääsuunnitelmista olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: HÄÄPAIKKA VARATTUNA, MEILLÄ ON HÄÄPÄIVÄ PÄÄTETTYNÄ

 

 11. Rakastan joulua a) todellakin b) joulu on sieltä ja syvältä

RAKASTAN JOULUA YLI KAIKEN! Voisin asua Rovaniemellä ja olla töissä Joulupukin pajakylässä ihan vaan siksi, että siellä on joulu ympäri vuoden.

Joulusta olen aiemmin kirjoittanut esimerkiksi näissä postauksissa: 70 PÄIVÄN PÄÄSTÄ ON JOULU!, MUISTOJA MENNEILTÄ JOULUAATOILTA

 

Oliko tämä kiva visailu? Pitäisikö tehdä näitä useammin?

 

TERVETULOA SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.