Hae
Colour Outside the Lines

Ulkona on syksy!

Me ulkoiltiin lasten kanssa viikonloppuna ja nautittiin ajasta keskenämme. Huomattiin myös, että ulkona on jo oikeasti syksy!

Ulkona on jo ihanan kirpsakka ilma ja aamuisin ollaankin Vivian kanssa ihmetelty höyrystyvää hengitystä. Me ollaan alettu kulkemaan aamuisin päiväkodille bussilla vaikka asutaan aika lähellä ja mennään vain pari pysäkinväliä, mutta se bussissa matkustaminen on 3-vuotiaan mielestä niin ihanaa ja erikoista, että oon halunnut hänelle suoda sen ilon. Siellä bussipysäkillä on hetki aikaa aina ihmetellä luontoa.

Viikonlopun ulkoiluretkellä me Vivian kanssa ihasteltiin upeaa ruskaa. Kuopiossa on alkaneet lehdet kellertää vasta tässä ihan muutaman viikon sisällä, joten ei olla edes kunnolla ehditty sisäistää, että ulkonahan on ihan kunnon syksy.

Nähtiin ulkoilureissulla myös sorsia. Viviasta oli hauska, kun sorsat tuli tosi lähelle ja hän olisi halunnut leikkiä niiden kanssa kuin kunnon Disney-prinsessa konsanaan. Näitä sorsia oli joku muuten selvästi syöttänyt, kosla ne tulivat tosi lähelle ja olivat vailla syömistä. Meillä ei ollut kuitenkaan mitään niille enkä oikein tiedä saako noita villinä eläviä sorsia edes syöttää

Havahduin perjantaina myös siihen, että ulkona alkaa oikeasti olla jo, varsinkin aamuisin, tosi kylmä eikä mulla ollut minkäänlaista syystakkia. Omistin kyllä toppatakin ja ohuen farkkutakin, mutta mitään niiden väliltä ei minun kaapissani ollut.

Suunnattiinkin sitten perjantaina lasten kanssa Citymarkettiin ja löysin sen 20€ maksavan kevyttoppatakin. Olisin halunnut polvipituisen takin, joka maksoi vitosen enemmän, mutta harmillisesti siitä oli koot loppu. Olipa muuten hyvä ulkoilla, kun ei paleltanut!

Nyt pitäisi alkaa etsiä ulkoiluhousuja sekä syksyyn että talveen. Mikähän siinä on, että lapsille kyllä hommaa kaiken maailman lämpökerrastot, softshellit ja muut, mutta itselle ei muka raaski koskaan mitään ostaa vaikka oikeasti olisi tarve? Tänä talvena aion olla järkevä ja ostaa oikeasti itselleni kunnolliset toppavaatteet.

Yllättikö alkanut syksy sinut?

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.