Hae
Colour Outside the Lines

Midhill Linnanmäki

Mentiin suurin odotuksin syömään Hans Välimäen Midhill-ravintolaan Linnanmäelle viime lauantaina. Lissu sai päättää mitä syödään ja toiveena oli hampurilaiset. Me Jennin kanssa ei haluttu hesemättöö, joten päädyttiin vähän parempaan hampurilaispaikkaan. Linnanmäki oli pienestä sateesta huolimatta täynnä porukkaa ja niin oli ravintolakin. Ravintolan sisustus oli kuin suoraan amerikkalaisesta dinerista ja oli kyllä aika kutsuva. Löydettiin kuin löydettiinkin pöytä, kun yksi vapautui hetken ravintolaa kierreltyämme. 
Lissu tilasi suklaapirtelön, joka ei todellakaan ollut pettymys. Pirtelö maistui oikealle suklaalle eikä pelkälle suklaajäätelölle. Ja kokokin oli päätähuimaava!
                                          

Lissulle tilattiin lasten Midhill burger täysin kypsänä ja me muut otettiin aikuisten listalta burgerit puolikypsänä -minä juustoburgerin ja Jenni pekoniburgerin. Ranskalaiset sekä majoneesi piti molemmat tilata erikseen, koska annoksiin kuului pelkkä hampurilainen. Se selittyi hampurilaisen tullessa pöytään, koska se oli niin iso, etten jaksanut syödä sitä edes loppuun. Lasten annokseen kuului ranskalaiset samaan hintaan.

Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Ruoka tuli ajoissa -meille sanottiin jonon olevan noin tunti ja saimme ruoan 20 minuutissa. Olimme tyytyväisiä PAITSI odotimme laskua yli puoli tuntia, koska tarjoilijaa ei näkynyt missään ja Lissun hampurilainen tuli puolikypsänä. Lissu söi hampurilaisesta osan ennen kuin sanoi asiasta ja oli kuulemma ranskalaisista täynnä, joten emme lähettäneet hampurilaista takaisin keittiöön. Sanoimme asiasta kuitenkin tarjoilijalle laskua tilatessamme ja meille tuli asiaa pahoittelemaan keittiöpäällikkö. Kuulemma Midhill burgerit pitäisi aina lähteä keittiöstä kypsänä eli niitä ei saa edes tilattua puolikypsänä. Saimme lasten burgerin ilmaiseksi, mutta ei se poistanut sitä, että ravintolasta jäi vähän huono kuva. Jos burgerit lähtevät aina kypsänä keittiöstä, miten pihvi pystyi olemaan vaaleanpunainen?


Jatkossa voin mennä ravintolaan pirtelöille, mutta ruokaa haen varmastikin muualta.

Oletteko käyneet Midhillissä syömässä? Mitä tykkäsitte?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.