Hae
Colour Outside the Lines

Blockfest vs Weekend

Äsken kotiuduin Weekendeiltä. Oli kyllä paras ja rankin viikonloppu pitkään aikaan. Oli kummitytön ristiäiset lauantaina Kuopiossa ja minä tyttöhän lensin välillä kotiin eli lauantain esiintyjät meni aikalailla ohi, mut ei se mitään.

Mutta siis aattelin nyt vertailla vähän kaksia festareita keskenään, joilla tänä kesänä kävin. Molemmilla oli tosi kivaa, mutta kyllä niillä oli vaan niin eri meininki. Blockeilla oli 34 000 ihmistä, Weekendeillä 50 000. Vaikka Weekendin festari-alue oli huomattavasti isompi niin kyllä sen ihmispaljouden huomasi. Siellä oli aivan järkyttävä määrä porukkaa ja kavereista olisi voinut eksyä tosi helposti. Puhelimet ei toiminu kummallakaan festarialueella, joten piti aina sopia missä nähdään, jos kadotaan. 

Petyin aikalailla tänä vuonna Blockfestin festarialueeseen, koska viime vuonna oli vaikka mitä härpäkettä. Jaettiin kaikkee krääsää ja oli maistiaisia. Tänä vuonna saatiin kesäkumit, mut siinä se sit olikin
Yksi plussa oli kyllä, että narikka oli huomattavasti halvempi ku viime vuonna. 


Weekendeillä taas… Mistäs aloittaisin? Matkalla metrolta festarialueelle jaettiin kaalimato.comin toimesta kondomeja ja lauantaina ilmeisesti myös rakkolaastareita. Alueella jaettiin coca-colaa, Haribon nameja ja Glitterin teltassa sai käydä teettämässä festarikampauksen ilmaseks, josta sai kaikki käytetyt hiustuotteet plus kaks omavalintaista korua, laukkua, hattua tai muuta vastaavaa mukaansa. Kaupan päälle sait vielä alennuskupongin Glitteriin. 

Ja vessat. Blockeilla oli kyllä anniskelualueella vessoja vaikka muille jakaa, mutta koska Heidihän on 16 niin ei me siellä puolella oltu nii käytiin sit urheilustadionin vessoissa. Weekendeillä oli normaalit bajamajat plus luksusversiot, joiden käyttäminen olis ollu 2 euroa kerta.  Bajamajat on edelleen jotain hirveetä, mut festareilla on vaan kärsittävä. 

Weekendeillä ruokakojuja oli puolet enemmän ja anniskelualueellekin oli kolme eri sisäänkäyntiä. Taisi siellä olla toinenkin pienempi anniskelualue. En mennyt sille puolelle nii en kauheesti kiinnittäny huomioo. Narikoitakin oli kaksi.
Siis Blockfestissä käytännön asiat oli tänä vuonna jotenkin paljon huonommat kun viime vuonna. Jostain syystä päälavalle oli viritelty sellanen ihme telttasysteemi. Siis lava oli siellä teltan sisässä ja kun kaikki ihmiset sinne ahtautu niin lämpötila oli varmaan joku reilu 40 astetta. 
Weekendeillä taas oli avoimet lavat eikä ketään sade tuntunu häiritsevän. Me oltiin varauduttu sadetakeilla, ettei tulla kipeeksi. Sisäänkäynnillä oli puolet enemmän kulkuväyliäkin kuin Blockfesteillä. 

Ja weekendeillä oli Calvin Harris <3 Perjantai oli kyllä ehkä täydellisin päivä pitkään aikaan.

Weekend voitti Blockfestin kyllä 100-0. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.