Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Löysin arjen helpottajan!

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Kaupallinen yhteistyö Sinituote

Tiedättekö sen tunteen, kun lapsi (tai no miksei aikuinenkin joskus) nousee hirveellä vauhdilla pöydästä ja täysi maitolasi lentää suoraan lattialle?

Mä tiedän vähän liiankin hyvin. Meidän kaksi nuorimmaista lasta on hirveitä häseltäjiä ja meillä käy tällaisia vahinkoja keittiössä tosi usein.

Mä oon jo laiska pesemään lattioita kuten oon ennenkin kertonut ja tähän oon keksinyt ratkaisuna Sinin kosteat siivousliinat. Nämä on ihan huippuja, koska paketista voi vaan ottaa yhden tai useamman ja pyyhkäistä lattian puhtaaksi. Näissä on itsessään se pesuaine, mutta ne ei jätä meidän muovilattiaakaan liukkaaksi tai tahmeaksi.

Nämä on myös ihan parhaita, koska mä oon tosi allerginen kaikenlaisille voimakkaille hajusteille ja hajuille, mutta nämä ei haise millekään. Siis ei oikeasti yhtään millekään. Ne syö lian hajun mukaansa lattiasta ja muilta pinnoilta, mutta ei jätä peräänsä sellaista inhottavaa pesuaineen hajua.

Tykkään pyyhkiä näillä tasojakin välillä, jos en jaksa alkaa pestä rättiä. Tietenkään nämä ei päivittäisessä käytössä ole, koska se nyt ei olisi kovinkaan ympäristöystävällistä.

Viimeksi löysin näitä Puuilosta edullisesti, kun näissä oli joku tuplatarjous ja hamstrasin kotiin useamman paketin.

Mikä on sun paras arkea helpottava siivousvinkki? 

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.