Hae
Colour Outside the Lines

Helmikuun luetuimmat postaukset

Julkaisin helmikuussa täällä blogissa 25 postausta eli melkein joka päivä yhden postauksen. Mulla oli tavoite julkaista postaus päivässä, mutta tultiin kipeäksi ja pari päivää jäi välistä. Yritän siis kiriä tavoitteen kiinni maaliskuussa julkaisemalla joka päivä jonkun postauksen.

Helmikuun luetuimmat postaukset olivat seuraavanlaiset.

Silja Serenaden Deluxe-hytti

Luulen tän postauksen suosioon vaikuttaneen lähestyvien hiihtolomien, koska julkaisin postauksen ennen kuin koulujen hiihtolomat alkoivat. En ikinä olisi uskonut tän nousevan kuukauden luetuimmaksi postaukseksi, koska usein mun matkailupostaukset ei oo niin suosittuja kuin ihan vaikka ne missä kerron vaan kuulumisia. Mä kuitenkin tykkään kirjoittaa matkoista ja niihin kuuluvista asioista, joten matkailusisältöä tulee jatkossakin ja selvästi se kannattaa.

Sain Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi

Jani osti mulle kaksi Legon kukkakimppua ystävänpäiväksi ja ne on ihania! Esittelin näitä sekä täällä blogissa että Instagramissa ja ne saivat paljon ihastelua aikaiseksi molempien kanavien puolella.

Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä

Oon kirjoittanut tän postauksen alunperin melkein kaksi vuotta sitten ja päivittänyt sitä mukaa, kun Marvelilta on tullut uutta katsottavaa. Nytkin postaus oli helmikuun kolmanneksi luetuin vaikka en edes itse jakanut sitä minnekään. Marvel selvästi kiinnostaa muitakin kuin meitä.

THE MARVELS. © 2023 MARVEL.

Mitä meillä syödään usein?

Arkiruokapostaukset on usein tosi suosittuja ja maaliskuussa yritän paremmin pitää kirjaa siitä mitä me syödään, joka auttaa mua kirjoittamaan teillekin kattavampia ruokapostauksia. Nämä on aina sekä hyödyllisiä teille että mulle itselleni, koska voin aina palata näihin, kun en yhtään tiedä mitä tänään syötäisiin.

Mulla on kohdunkaulan syöpä

Tämäkin on vuoden vanha postaus, mutta selvästi nyt on taas löydetty sekä blogiin että Instagramiin Googlen kautta hakusanoilla kohdunkaulan syöpä. Oon saanut monia viestejä, joissa kerrotaan miten ihanaa on kun on vertaistukea tarjolla ja siksi mä kirjoitankin. Mun seuraava seuranta-aika on huhtikuun lopulla ja päivitän teillekin tänne taas tilanteen tulokset saatuani.

Viiden vaatteen vuosi -haaste

Päätin osallistua viiden vaatteen vuosi-haasteeseen, koska haluan muuttaa kulutustottumuksiani koko ajan parempaan ja vastuullisempaan suuntaan. Oon myös kyllästynyt siihen, että mun vaatekaappi pursuaa vaatteita, joita en rakasta. Yritän saada oman ajatusmaailman muutettua vastuullisemmaksi tämän haasteen avulla.

 

Joko sä olet lukenut nämä helmikuun luetuimmat postaukset vai onko joku vielä lukematta?

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

De-Influencing eli kumoava vaikuttaminen somessa

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *