Hae
Colour Outside the Lines

Star Wars-teemasynttärit 1-vuotiaalle

Vivian täyttäessä yksi vuotta pidimme hänelle synttärijuhlat Star Wars-teemalla. Rakastan teemajuhlia ja askartelenkin koristeita aina monta viikkoa etukäteen. Vivian kolmas nimi on Amidala, joka tulee Star Warsista, joten teema oli helppo päättää.
Kodissamme on olohuoneen ja keittiön välissä baaritiski, joka on käyttöön liian korkea, mutta juhlissa se on kiva, kun sen päälle saa koristeita ja pöytätasolle saa tarjolle juhlaruokia. Arkena se vaan kerää romua. Meillä on ollutkin joka juhlissa jonkinlainen koristenauha baaritiskin päällä roikkumassa ja Star Wars-juhliin askartelin nauhan, jossa oli näkyvillä Vivian kolmas nimi.

Vivia ei vielä viime vuonna synttäreistä kovinkaan ymmärtänyt ja juhlat oli enemmänkin meille sekä vieraille. Oli mukavaa, kun sukulaiset olivat kerrankin koolla ja viime vuonna meille pääsikin paljon vieraita. Tänä vuonna vierasluku on huomattavasti pienempi, mutta juhlat ovat varmasti silti hyvin ikimuistoiset.

Teema näkyi meillä koristeissa, serveteissä ja tarjottavissa. Meillä oli tarjolla täytekakkua, juustokakkua, pizzarullia, teemaväreihin sopivia macaronseja ja minimuffinseja. Myös juomat olivat teemavärisiä ja tarjoilimmekin vieraille sekä Yodan väristä limpparia että mehua.
Pienemmille vieraille oli myös kurkkutikkuja ja maissinaksuja.

Teimme kaikki muut tarjottavat itse, mutta täytekakku ja macaronsit olivat Kakkutaiteen Nannan käsialaa. Kakku oli aivan älyttömän hyvää ja siitä riitti todella hyvin kaikille. Ainut ongelma kakussa oli, että meidän huonelämpötila oli niin korkea, että kakun päällä olevat koristeet sulivat todella nopeasti ja kaatuilivat. Onneksi kerkesin kuitenkin saada muutaman kuvan ennen sitä.
Nannan tekemät macaronsit maistuvat yhtä hyvältä kuin Pariisissa maistamani ja niitä on ollut meillä Vivian kaikissa juhlissa ristiäisistä alkaen. Aina ne on tilattu juhlien teemaan sopivissa väreissä. Tämä on kiva perinne, jota varmasti jatkamme monta vuotta.

Onpas muuten outoa katsella tuota omaa ruskeaa tukkaa. Tulee melkein ikävä tuota omaa, luonnollista väriä. Ja Vivia on niin pieni näissä kuvissa, että en kestä. Kohta meillä on jo 2-vuotias taapero.
Tänä vuonna on ihan eri teema ja lupaan kirjoittaa tämän vuoden juhlista tämän vuoden puolella enkä pitkittää kirjoittamista ihan näin kauan.

Onko teillä ollut Star Wars-teemajuhlia?

 

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

LUE MYÖS: 

RISTIÄISET VAUVAN SILMIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.