Hae
Colour Outside the Lines

Lasten vaatteet

Meillä pääosin vaatteet ostetaan kirppareilta. Osin siks, että sieltä ostettuna ne on huomattavasti halvempia ja osin siks, koska tykkään kierrellä kirppareita. Sieltä löytyy vaikka mitä kivoja vaatteita varsinkin pienemmille lapsille.

Pusero ja mekko H&M, koru Gina Tricot. 

Mekko H&M, neuletakki Seppälä (molemmat kirpparilta).

Minulle itselleni ei oo niin väliä onko ne vaatteet sitä kuuminta tai hienointa merkkiä (tai kalleinta). Meille kelpaa ihan perus H&M. Onhan se kiva, että on jotain hienompiakin vaatteita, mutta joku valkoinen Hugo Bossin trenssi kolme vuotiaalle on hieman epäkäytännöllinen.

Housut, sukkahousut, poolopusero ja karvaliivi H&M (housut ja poolopusero kirpparilta, karvaliivi saatu lahjaksi

Pusero, sukkahousut, hame ja tossut H&M. Tämä kirpparilta ostettu ”kalaprinsessa”pusero on B:n lemppari.

Ja kyllä meidän kolme vuotiaalla on Laura Ashleyta ja kesäksi ostettu Hilfigeriä ja Ralph Laureniakin, mutta ne on sitten vähän parempia vaatteita, joita pidetään kylässä tai kaupungilla. Tarhaan kelpaa vähän huonommatkin vaatteet, koska käytännöllisyyshän niissä on tuon ikäisellä tärkeintä. 

Mekko Laura Ashley (kirpparilta)


Pusero Tommy Hilfiger (kirpparilta).


Vaatteiden ostobudjetti ei kuitenkaan salli ostamaan merkkivaatteita uutena, joten kirpparilta niitä on kiva löytää. Marimekosta tykkään tosi paljon, mutta en minä sitäkään raski uutena ostaa. Se on kuitenkin sen verran käytännöllistä, että käy hyvin päiväkotiinkin.

Pusero Marimekko, housut ja sukkahousut H&M (pusero ja housut kirpparilta).


                 
Pusero Marimekko, farkut H&M (molemmat kirpparilta).

Tämän postauksen tarkoituksena ei ollut arvostella kenenkään lasten vaatteita. Jos olisi itsellä miljoonia, niin varmasti ostaisin pelkästään kalliita merkkejä ja ihailen ihmisiä, joilla on varaa sellaiseen. Minulla kuitenkaan ei ole, joten ostan itseäni sekä lapsia miellyttäviä ja meidän budjettiin sopivia vaatteita.

Millaisia vaatteita teidän lapsilla on?///

-S

4 kommenttia

 1. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Mun mielestä teillä on ainakin näissä kuvissa tosi nättejä vaatteita ja jokainen toki käyttää sellaisia kuin itsestä hyvälle tuntuu 🙂 Mulla oli pienenä itsellä paljon kirpparivaatteita ja just eilen mietin, et silloin ne oli vielä siistejä ja oikeesti nättejä jne. Nykyään meidän tuppukylässä on pari kirppistä, mutta niissä ne vaatteet on niitä samoja kuin silloin omassa lapsuudessa joten luonnollisesti ei kauheasti houkuta. Tykkäisin kyllä ostaa vaikka kaikki ulkovaatteista lähtiin käytettynä edullisesti jos vain löytäisin. Meillä päin oon tehnyt vain kalliita ja kulahtaneita löytöjä joten siksi ostan useimmiten just uutena jos ei saada vaatteita lahjaksi. Kauheen kalliita on mut minkäs teet 🙁 Nyt yrittänyt pienimmälle housuja löytää kirppiksiltä, ihan toivoton juttu! Meillä pienin hajottaa uudetki housut parissa päivässä joten :/

 2. Susanna kirjoitti:

  Jep, sehän se on yleensä ongelmana ettei sieltä välttämättä löydä mitään. Varsinkaan sillon just kun niitä tarviis. Meillä on kodin lähellä yks kirppis, josta tykkään tosi paljon koska sieltä löytää aina (vähän liikaakin) ostettavaa ja edullisilla hinnoilla. Tottakai osa hinnottelee minun mielestä kalliisti, mutta tietysti toiset on valmiita maksamaan laadusta enemmän ku minä:D esim toi B:n marimekon paita löyty 2 eurolla, kun sattu olemaan puoleen hintaan sen pöydän tavarat, jossa se oli myynnissä. Ja onhan se oikeesti ihan tuurista kiinni mitä sieltä löytää!

 3. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Jep ja varmasti löytäis itsekin paremmin jos esim naapuri kunnassa pääsis edes viikoittain käymään kirpparilla. Mä pääsen niin satunnaisesti vain 😐

 4. Susanna kirjoitti:

  Jospa sinne teidänkin lähelle tulis joku kiva:) Meillä on niin helppo, kun on tosi lähellä mun lempparikirppis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.