Hae
Colour Outside the Lines

Toivotaanko teilläkin joululahjaksi yksisarvisen kakkaa? SISÄLTÄÄ ARVONNAN

*Kaupallinen yhteistyö Amo Oyn kanssa. 

ARVONTA PÄÄTTYNYT! 

Lelulehdet kolahtelivat postilaatikosta jo aikapäiviä sitten ja ainakin meillä niiden sivut on luettu jo hiirenkorville. Lehdistä on löydetty vähän liiankin monta suosikkia ja lapselta olisikin helpompi kysyä mitä hän EI lehdestä halua. Koska sehän on tosiasia, että lelulehtien tarjonnasta pitäisi saada vähintään 95%, jos lapsilta kysytään.

Bea on kirjoittanut Joulupukille jo aikoja sitten, mutta silti hän selailee lelulehtiä päivittäin. Hän löytää joka ikinen kerta lehdistä jotain lisättävää joulutoivelistaansa ja uusimpana villityksenä hän haluaa yksisarvisen kakkaa.

Kyllä, luit oikein. YKSISARVISEN KAKKAA! 

Nyt on tosi iso hitti lasten keskuudessa valmistaa limaa eli slimea. Ja yksisarvisen kakka on juurikin sitä slimea. Pakkauksessa tulee limanvalmistusta varten jauhe, lusikka, sekoitusastia ja avaimenperäsäilytysrasia valmiille slimelle. 

Luulen tämän lahjatoiveen olevan aika monen lapsen toivelistalla tänä vuonna. Tämän takia haluankin nyt helpottaa kolmen lukijan lahjojen hankintaa. 
Arvon kolmelle lukijalle kuvan mukaisen paketin Poopsie Slime Surprisea. Yksi arvotaan täällä blogissa, yksi blogin Facebook-sivuilla ja yksi Instagramissani. Voit osallistua jokaiseen arvontaan ja näin triplata mahdollisuutesi voittoon! 
Osallistua voit maanantaihin 10.12.2018 klo:09.00 asti jättämällä kommentin tämän postauksen loppuun, jossa kerrot minkä ikäiselle lapselle lahja tulisi. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostiosoite, johon voin voitosta ilmoittaa. Minulla on blogissani esimoderointi päällä, joten jos et halua kommenttiasi julkiseksi niin kerrothan sen kommentissasi! 

9 kommenttia

 1. anna s. kirjoitti:

  Heh, nämä limajutut on nyt kova juttu ilmeisesti 🙂 Antaisin tämän joko omalle 3-vuotiaalle pojalle tai veljeni 6-vuotiaalle tyttärelle 🙂 Varmasti olisi molemmille mieluinen 🙂

  anna_88@luukku.com

 2. Hippohiiri kirjoitti:

  8v. tytölle 🙂

  hippohiiri at gmail.com

 3. Anonyymi kirjoitti:

  5-vuotias kummityttöni olisi varmasti tästä mielissään! jenimarika@outlook.com

 4. Riiti kirjoitti:

  Mukana, lapsen joululahjapakettiin slime eksyisi voiton osuessa kohdalle. riiti81(AT)gmail.com

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Kummitytölle 🙂

  liina.mamma(a)gmail.com

 6. Sunday kirjoitti:

  Viisivuotiaalle.

  sannamaria77 at gmail.com

 7. Anonyymi kirjoitti:

  5vuotiaalle 🙂
  mairge@hotmail.com

 8. Terhi J. kirjoitti:

  Kohta 6v. tytölleni.
  texas-86 (at) hotmail.com

 9. Hilda Hissu kirjoitti:

  6-vuotiaalle tytölle, olisi varmasti mieluinen 🙂
  hilsan@luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.