Hae
Colour Outside the Lines

Vähintään viisi positiivista kuluneelta viikolta

Päätin listata tänne vähintään viisi positiivista asiaa kuluneelta viikolta, koska viikko meni jotenkin ihan päin honkia, kun tultiin kipeäksi. Meillä oli osa jo flunssassa aiemmin, mutta viikonloppuna oltiin KAIKKI VIISI kipeänä eikä päästy tapaamaan pitkään tänne Kuopioon odotettuja serkkuja. 

YHTEINEN AIKA

Koska ollaan oltu kaikki yhdessä kotona, ollaan vietetty aikaa yhdessä tosi paljon. Meillä oli viime viikolla lapsella ruutukielto päällä ja sen ansiosta lapsi taisi löytää taas leikkimisen ilon ihan eri tavalla. Ollaan kokeiltukin nyt muutenkin enemmän antaa 6-vuotiaalle ruutuajan sijasta kuulokkeet päähän ja niistä musiikki soimaan, koska hän mielellään leikkii tällä tavalla. Tätä siis jatketaan. 

Ollaan leikitty yhdessä, pelattu yhdessä ja leivottu yhdessä. 

KAUNIIT SANAT

Leivoin viikonlopuksi muffinsseja ja esikoisella oli amerikkalaiset kaverit kylässä pari tuntia. He pyysivät muffinsien reseptiä lähtiessään, koska olivat kuulemma parhaita muffinsseja, joita olivat koskaan maistaneet. Aika ihanasti sanottu ja tästä tuli tosi hyvä mieli.

Mun täytyy yrittää tehdä näitä uusiksi, koska en nyt ole ihan varma mitä kaikkea laitoin taikinaan. Muistan, kun nuorempana olin aina vihainen äidilleni, kun hän ei ikinä muistanut mitä kaikkea laittoi ruokaan eikä sitä siksi voitu tehdä uudelleen. Huomaan kuitenkin usein tekeväni itsekin tällaisia mitä kaapista löytyy-ruokia enkä todellakaan voisi tehdä enää samanlaista ruokaa uudelleen. 

Sain myös Instagramissa tällä viikolla viestin blogin lukijalta, joka lämmitti mieltä todella kovasti. Ihanaa, kun luette ja kommentoitte! 

ONNISTUNEET KAALIKÄÄRYLEET

Tein ekaa kertaa elämässäni kaalikääryleitä ja olin niin onnellinen, kun ne onnistui. Oon kyllä tehnyt kaalilaatikkoa monesti, mutta olen jotenkin kuvitellut kaalikääryleiden tekemisen olevan niin kamalan vaikeaa, etten ole edes yrittänyt. Hidastahan niiden tekeminen on, mutta ei se kyllä vaikeaa ollut. 

Kyllä näistä tuli hyvän makuisiakin vaikka lapset ei uskaltaneet niitä maistaakaan. Heille tein erikseen pinaattilettuja, jotka maistui paremmin kuin hyvin. 

LEFFATREFFIT YSTÄVÄN KANSSA

Olin tässä välissä onneksi terveenä, kun olin sopinut ystävän kanssa leffatreffit katsomaan uusinta Magic Mike-leffaa. Oli ihanaa päästä juttelemaan ihan livenä eikä vaan aina viesteillä sekä oikeesti päästä ulos täältä sairastuvalta.

Leffa muuten yllätti positiivisesti. Katsoin saman päivän aikana kaksi ekaakin leffaa, jotka oli näkemättä ja kyllä tässä kolmannessa oli eniten juonta. 

OMA AIKA

Mä oon huomannut kuormittuvani ihan tosi paljon tästä kaikesta hälinästä ja melusta mitä meillä kotona on ja eka päivä, kun kaikki muut oli koulussa, päiväkodissa ja töissä, oli mun lepopäivä. Olin ite vielä vähän kipeänäkin silloin, mutta kyllä sitä vaan ihan eri tavalla lepäsi, kun kotona oli hiljaista ja sain vaan huolehtia itsestäni. 

Pitäisi muistaa antaa itselleni omaa aikaa aina arjessakin. 

DISNEY DREAMLIGHT VALLEY

Jani huomasi, että meidän XBOXin Game Passiin kuuluu oikeus Disneyn Dreamlight Valley-uutuuspeliin ja oonkin nyt pelaillut peliä pikkuhiljaa eteenpäin. Tykkään pelata enimmäkseen Sims 4 tietokoneella ja tämä on grafiikaltaan vähän samantapainen. 

Pelissä autetaan Disneyn hahmoja, joiden kotikylän, Dreamlight Valleyn, on kironnut joku. Hahmot ovat unohtaneet kaiken ja suurin osa on kylästä hävinnyt. Tehtäviä on superpaljon ja pelaaminen on aika hidastempoista, mutta just sopivaa viihdettä väsyneille aivoille iltaisin. 

KAUPPOIHIN ILMESTYNEET PÄÄSIÄISJUTUT

Varmasti nämä tulee myyntiin monen mielestä aivan liian aikaisin ja jotenkin tuntuu, että joka vuosi ne tulee vain aikaisemmin, mutta minusta pääsiäiskoristeet on niin söpöjä, että ei haitannut yhtään nähdä niitä kaupoissa. 

Tigeriin oli tullut tosi söpöjä astioita ja haaveilinkin pupukerrostarjottimesta, mutta jätin sen vielä kauppaan. En tiedä olisko mulla sille oikeasti tilaa keittiössä vaikka kuinka söpö onkin ja menis hyvin käytössä muulloinkin kuin pääsiäisenä. 

Siinä oli vähintään viisi positiivista juttua kuluneelta viikolta. Tykkään itse aina miettiä tällaisia listoja päässäni, koska vaikka kuinka olisi huono viikko, on aina niiden välissä myös jotain kivaakin. 

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARJEN ILOJA JA SURUJA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mitä sanoisin 18-vuotiaalle itselleni?

8 random kysymystä elämästä

Minä tammikuussa x 10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *