Hae
Colour Outside the Lines

Hyvää vappua!

Toivottavasti kaikilla ei pursua jo korvista ulos vappupäivitykset, koska tässä tulee taas yksi. Meillä on Lissun kanssa ollut aina perinteenä pukeutua vappuna eikä tämä vappu ollut poikkeus. Töissä täytin vappupalloja  ja siitä sai jo kivan vapputunnelman aikaiseksi. Kotona sitten keskiviikkona soviteltiin Lissun kanssa  

Pitihän sitä lakata kynnetkin ja valitsin bling lakan. Lissun kanssa päädyttiin hiiri-asuihin. Kävin ruokakaupassakin tuossa puvussa ja sain pari ihmettelevää katsetta. Parempi kai se on, ettei häpeile itseään. 

Ostin J:llekin pallon, ettei tule paha mieli. Mielessä oli kyllä myös maanantainen Star Wars-päivä, jota meinataan viettää varmaankin ensi keskiviikkona, koska ollaan maanantaina molemmat töissä. Mentiin sitten vielä illalla meidän seurakunnan vappupippaloihin. Ollaan nyt Lissun kanssa parina vuonna käyty siellä vappuaattona. Tosi kiva, että tuollainen perhejuhlakin on olemassa. Siellä on afrikkalainen messu, joten saa nähdä vähän erilaistakin kulttuuria.

Torstai-iltana J nukahti sohvalle kirja kädessä. Se oli itseasiassa aika söpöä. Minua ei vielä väsyttänyt, joten valvoin sitten, siivosin ja koristelin vappua. Nauratti, että meidän koristeet näyttää siltä kuin olisi itsenäisyyspäivä, kun sain äitiltä sinistä kimaltavaa serpentiiniä.

Perjantaiaamuna järkättiin brunssi ystäville. Tarjolla oli pannukakkuja, pekonia, herkkusieniä, eri salaatteja, nakkeja, munkkeja, nutellaa, vaahterasiirappia, popcorneja, karkkia, suklaata ja vaikka mitä muuta. Juomaksi tarjoilin mimosoja, jotka oli superhelppoja. Kaadoin vaan appelsiinimehua kuoharilasin puolilleen ja loput kuoharia. Laitan perjantaista lisää kuvia, kunhan ne saan.
  

Käytiin sitten vielä vapputivolissa ja saatiin lisää ystäviä kylään. Oli kyllä mukava vappu!

                                     

Hyvää vappua kaikille. Kuinkas teidän vappu sujui? 

4 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Teillä on ollut kivaa 🙂 ihanan piristävä postaus 🙂 kivaa vapunpäivän iltaa :)!

  2. Susanna kirjoitti:

    Kiitos, teillekin mukavaa vappua sinne! 🙂

  3. Susanna kirjoitti:

    🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.