Hae
Colour Outside the Lines

Testissä Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Saimme ystäväni Katjan kanssa Gloria Fashion Show-goodie bagista uudet Maybelline Lash Sensational ripsivärit. Minulle tämä ripsiväri oli kokonaan uusi tuttavuus, mutta Katja oli sitä jo kaupassa katsellut ja miettinyt olisiko tämä se ripsiväri, jota kannattaa ostaa. Gloria Fashion Showssa oli Maybellinen standi, jolla tehtiin pikahuulimeikkejä ja siellä he kehuivat maasta taivaisiin tuota ripsiväriä, kun Katja siitä kysyi. Ajattelimme ensin, että no tottakaihan sitä pitää kehua, jos olet merkkiä edustamassa.

Ehdin jo unohtaa koko ripsivärin, koska minulla oli vielä edellinen käytössä. Edellisen vedellessä viimeisiään kaivoin kuitenkin tämän uuden Maybellinen kaapista ja testasin sitä. Minulla on normaalisti todella suorat ripset. Niissä on ihan kivasti pituutta, mutta ne ovat ihan tönkkösuorat ja yleensä kun ne taivutan, taipuvat ne viiden minuutin kuluttua takaisin.

Minulla ei siis ollut kovin suuria odotuksia ripsivärin suhteen, koska yleensä mikään ripsiväri ei saa ripsiäni pysymään taipuneina.

Avasin ripsivärin ja ensimmäisenä yllätyin kaarevasta harjasta. En ollut sen kummemmin ripsiväripurkkia tutkinut ja odotin suoraa harjaa. Kaareva harja vaati hieman totuttelua, koska olen tottunut käyttämään suoraa harjaa ja varsinkin alaripsiin väriä laittaessa harjalla tuhrii herkästi.

Ripsiväri levittyi kuin unelma, se taivutti ripsiäni vielä hitusen lisää eikä paakkuuntunut. Väriä ei myöskään tarvinnut laittaa montaa kerrosta vaan yksi riitti. Plussaa oli vielä, että ripsiväri kuivui todella nopeasti eikä näin tullut sotkua.

Olin siis iloisesti yllättynyt, mutta en vieläkään odottanut kovin suuria, koska ripseni taipuisivat kuitenkin kohta takaisin.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Vielä muutaman tunninkin päästä ripset olivat samassa kuosissa kuin ripsiväriä laittaessa.

Minulla on paha tapa iltaisin unohtaa, että olen meikannut ja mennä nukkumaan meikit naamassa. Meikkaan sen verran harvoin, että oikeasti unohdan meikanneeni. Sitten aamulla ärsyttää, koska ripsivärit on varisseet tyynylle ja poskille.

Tämä ripsiväri kuitenkin yllätti kestävyydellään. Unohdin taas kerran ne pakkelit naamaan ja aamulla herätessäni ripset olivat edelleen taipuneet! Ripsiväri oli hieman ehkä varissut, mutta ei mitenkään erityisen pahasti. Sinä päivänä minulle iski kova migreeni ja pääosin nukuin koko päivän, illan ja yön, joten minulla on kokemus myös kaksi yötä ripsivärillä nukutuista ripsistä. Ja edelleen ne olivat taipuneet.

Tästä taisi tulla uusi lempiripsivärini. Tosin tästä lähtien yritän paremmin muistaa pestä ne meikit iltaisin pois.

Mikä on teidän lempiripsiväri? 

3 kommenttia

  1. HENNA kirjoitti:

    Silloin vielä kun ripsaria käytin ennen ripsienpidennyksiä, käytin myös Maybellinen ripsaria koska koin sen parhaaksi. 🙂 Tätä ei silloin tainnut ollakaan markkinoilla lainkaan!

  2. Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti:

    En muista koska olisin viimeks käyttänyt Maybellinen ripsiväriä – varmaan joskus 10 vuotta sitten? Vaihtelen ripsiväriä tosi usein, mutta nyt oon käyttänyt Essencen ripsivärejä noin pari vuotta. Ne on toimineet mulla hyvin ja hintaa on muutama euro/puteli.. Voi kyllä seuraavalla kerralla harkita Maybellinea! 🙂

  3. Meikkiholisti kirjoitti:

    Tää on kyllä tosi hyvä ripsari, olen todennut tuon saman, että pitää ripset hyvin taivutuksessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.