Hae
Colour Outside the Lines

Jenkkiruoka

Koska oli Jenkkibileistä kyse, luonnollisesti tarjoilutkin tehtiin sen mukaan. Kaikilla on varmasti mielikuva, että Jenkkilässä syödään paljon roskaruokaa. Meidän ruokalista koostuikin aikalailla kaikesta mikä tulee ensimmäisenä mieleen ajatellessa USA:n ruokia. 

Illan menu oli:

miniburgeritminihodaritminipizzatcoleslawjuustomakaronipopcornvaahtokarkitkarkkiacookiessuklaajuustokakku

Juomatarjoiluna meillä oli sinistä sekä punaista boolia ja kivennäisvettä. Maitohan olisi tietysti ollut valkoista, että olisi kunnolla väriteemassa pysytty, mutta kukaan tuskin olisi halunnut sitä juoda.

 Miltäs meidän tarjoilut näytti? Olisitteko tehneet jotain toisin? 


6 kommenttia

 1. Lotta kirjoitti:

  Itse olisin jättänyt pizzat pois. En miellä niitä varsinaiseksi jenkki ruuaksi. Valkosta juomaa olis saanu esim. kermalikööristä jota olis vaalentanut pastavärillä. Tai laittamalla sitä valkosta pastaväriä johonkin kirkkaaseen juomaan 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Oltiin vähän kahden vaiheilla tuon pizzan kanssa, mutta ne oli edellisissä bileissä niin kova hitti, että siksi niitä päätettiin tehdä. Eipä tullut edes mieleen tuo pastaväri. Pitää muistaa ensi kerralla!

 3. Mima kirjoitti:

  Nams ! 🙂 Hyvät tarjoilut ollut 🙂

 4. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Hyvältä näyttää :)!

 5. Susanna kirjoitti:

  Ja hyvältä maistui:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.