Hae
Colour Outside the Lines

Lego Duplo

Yksi B:n ehdottomista lempileluista on Legon Duplot. Muistan kyllä Lissunkin niitä rakastaneen ja omassa lapsuudessakin ne näytteli aika suurta osaa. Meillä on edelleen minun ja veljieni vanhat Duplot mökillä tallessa. 

B:llä alkaa nyt tulla tuo mielikuvitus mukaan leikkimiseen. Ennen se oli vain tornien rakennusta, mutta nykyään B rakentaa taloja ja siellä on isi ja Sussu ja Lissu ja B itse asumassa. Usein mukana on myös mummi ja ukki ja eläimet. Hän on myös hyvin tarkka siitä, että on aina oikea lelu-ukkeli leikissä mukana. Hän on ne kerran kaikki nimennyt ja muistaa kaikkien henkilöllisyydet ulkoa.

Meillä on Duploja ainakin viisi isoa laatikollista, koska molemmilla tytöillä niitä oli, kun yhteen muutimme ja on taidettu sen jälkeen niitä ostaa/saada. Itse haluaisin vielä hankkia Disneyn prinsessa Duploja, joita nyt on myynnissä. Varsinkin ne Arielit miellyttää omaa silmää. Se ei kyllä varmaan yllätä ketään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.