Hae
Colour Outside the Lines

Mitä minulla oli päällä Glorian Fashion Showssa?

Kävimme ystäväni Katjan kanssa viime viikonloppuna Glorian Fashion showssa Helsingissä. Kirjoittelen tapahtumasta vielä oman postauksen myöhemmin, mutta on pakko tulla jo jakamaan teille kuvat ylisöpöstä asustani.

Mietin pitkään mitä haluan laittaa tapahtumaan päälle ja sain koko ajan jostain Sinkkuelämää Carrie-viboja. No mitäs muutakaan siinä vaiheessa voisi laittaa päälle kuin tyllihameen? Tyllihame minulta jo löytyikin valmiiksi kaapista, kun ostin sen kesällä Vilan alennusmyynnistä 70 prosentin alennuksella enkä ollut sitä vielä kertaakaan käyttänyt.

Hameen valittuani minulle iski kauhea yläosakriisi. En halunnut laittaa hihatonta paitaa, koska en pidä käsivarsistani. Ehdimme onneksi Helsingissä shoppailemaan ja löysinkin Zarasta ihanan neuleen, joka kävi upeasti tämän hameen kanssa.

Rakastuin neuleen yksityiskohtiin ja sen muunneltavuuteen. Koska se on läpikuultava, saa sen efektiä muutettua aina vähän vaihtamalla alla olevaa paitaa.

Kengiksi olisin alunperin halunnut korot, mutta en omista tällä hetkellä yhtiäkään enkä luultavasti olisi niillä jaksanut pitkään kävellä. Valitsin jalkaani siis H&M:n alesta ostetut ihanat rusettitennarit.

Katsoin jo meidän paikalle kävellessä, että edellisessä näytöksessä olijat kävelivät kaikki vastaan mustissa vaatteissa. Muilla paikalla olijoilla oli paljon housupukuja ja mustia mekkoa. Erotuin joukosta siis täysin tuolla valkoisella tylliunelmallani.

Yksi paikalla olijoista tulikin kehumaan asuani ja sanoi, että näytän ihan keijukaiselta muiden joukossa, koska minulla oli niin erilainen ja ihana asu. Se sai kaikki huolet asusta katoamaan. Olin nimittäin vähän pelännyt näyttäväni asussa typerältä, koska jotenkin olen hieman karsastanut tuon tyllihameen käyttöä näin isossa koossa. Tuon ihanan kommentin jälkeen uskallan kyllä pukea hameen päälleni uudelleenkin.

Neule: Zara
Hame: Vila
Laukku: Furla
Kengät ja kaulakoru: H&M

Onko kukaan muu rakastunut tyllihameisiin?

 

LUE MYÖS: 

FAZER VIERAILUKESKUS VANTAALLA ON ELÄMYS KAIKILLE AISTEILLE

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.