Hae
Colour Outside the Lines

Mitä lahjaksi opettajalle tai päiväkodin aikuiselle?

Kyselin joulun alla vinkkejä mitä päiväkodin aikuiselle tai koululaisen opettajalle voisi viedä lahjaksi joulumuistamisena. Nämä samat vinkithän toimivat oikein hyvin myös näin kesän korvalla, kun loman aloittavat koululaiset tai päiväkotilaiset haluavat jotain aikuisille viedä.

Itse en usein vie yhtään mitään, mutta toisinaan yritän muistaa aikuisia edes jotenkin. Varsinkin, jos tiedän opettajan tai aikuisen vaihtuvan sillä aikaa, kun ollaan lomalla.

Sainkin paljon ihania vinkkejä ja tässä alla ne ovat listattuna toimimaan teillekin vinkkeinä. Oon kirjoittanut vastaukset ihan suoraan niin kuin ne sain, joten joissakin saattaa tulla toistoa.

mitä lahjaksi opettajalle tai päiväkodin aikuiselle?

Suklaata

Viinipullo

Tuikkukipot ja suklaata

Kynttilä ja s-ryhmän lahjakortti, suklaata

Syötävä herkku tai kaunis kukka

Koko ryhmälle yhteinen satukirja

Lahjakortti kahvilaan, hienompia suklaakonvehteja, kukkakimppu

Itse olen joskus vienyt päiväkotiin kukkia, mutta meillä ainakin lapset menee kesäksi päivystävään päiväkotiin, kun oma on kiinni ja siksi kukat on vähän hankalia. Viime vuosina olenkin päiväkotiin hankkinut aikuislle jotain yhteistä kahvihuoneeseen. Yhtenä vuonna vein itse tehdyn teekranssin.

Kuva: Unsplash

Tänä vuonna meillä on edessä se, että sekä esikoisen että keskimmäisen opettaja vaihtuu syksyllä, joten jollain tavalla olisi ihanaa opettajia muistaa. Täytyy vähän kysellä lapsilta tykkäävätkö opettajat jostain tietystä jutusta, jos näin saisi vinkkejä lahjan keksimiseen. Luultavasti viedään jotain syötävää, joka opettajien on helppo myös kuljettaa koululta kotiin.

Mä oon yleensä se, joka muistaa opettajan muistamisen koulun lomia edeltävänä päivänä tai pahimmillaan samana aamuna. Siksi en usein ole vienyt muuta kuin kortin, joskus en sitäkään.

Enkä usko, että opettajat tai päiväkodin aikuiset pitävät lukua lapsista, jotka eivät mitään tuo vaikka ovatkin varmasti kiitollisia saamistaan lahjoista.

Mun mielestä päiväkotiin oli tosi ihana idea viedä koko ryhmälle yhteinen satukirja. Tästä tosin ehkä kannattaa kysyä aikuisilta, ettei tule samoja kirjoja. Joku yhteinen lautapelikin voisi olla kiva idea.

Vietkö sinä aina jotain opettajille tai
päiväkodin aikuisille jouluna ja kesäloman alkaessa?

 

LUE MYÖS: 

ASKARTELE YSTÄVÄLLE HELPPO JA NÄYTTÄVÄ TEEKRANSSI

ÄITIENPÄIVÄ LÄHESTYY. MITÄ LAHJAKSI ELÄMÄSI TÄRKEÄLLE NAISELLE? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *