Hae
Colour Outside the Lines

Kaulakoru, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun

*Kaupallinen yhteistyö YO ZEN kanssa. 

Matkalle pakatessa yritän aina miettiä laukkuun monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia. Ennen pakkasin mukaan puoli vaatekaappia ja mietin asukokonaisuuksia vasta perillä. Tämähän tietysti johti siihen, että raahasin selkä vääränä mukanani vaatteita, joita en edes reissussa käyttänyt. 
Nykyään mietinkin muutaman asukokonaisuuden valmiiksi ja yritän pakata mukaan mahdollisimman vähän vaatteita. Laukussa kun olisi kiva olla tilaa tuliaisillekin.  

Olen alkanut käyttää samaa ohjenuoraa myös laukuille, asusteille, kengille ja varsinkin koruille. Yritän miettiä kaikki pakkaamani tavarat tarkasti, etten kanna mukanani turhia asioita. 
Viimeksi Tukholman reissulle pakkasinkin mukaan YO ZEN Paku Paku-kaulakorun. Minulla on koru valkoisena ja se on niin monikäyttöinen neutraalin värinsä ansiosta. Koru on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Rakastan kaulakorussa myös sitä, että se on valmistettu eettisesti Suomessa. Sen takia se valikoituikin mukaan juuri Tukholman reissulle, koska aina pitää olla mukana pieni pala Suomea. 

Asussa näkyvä hame on muuten minun uusi lempparini. Ostin sen Kuopion Vero Moda-liikkeestä syksyllä, kun olin etsimässä itselleni jotain vaatetta hautajaisiin. Hame on niin helppo yhdistää t-paitaan, neuleeseen tai vaikka kauluspaitaan. Värinsä ja kevyen materiaalinsa ansiosta se on helppo yhdistellä ja käyttää. Ja mikä parasta, se ei vie matkalaukussa tilaa oikein ollenkaan. 
Ainut miinuspuoli hameessa näin talvella on, että se menee tosi sähköiseksi ja liimautuu sukkahousuihin kiinni. Jos jollain on vinkkiä kuinka vaatteet saisi vähemmän sähköisiksi, niin tänne otetaan niitä vastaan! 

T-paita: H&M
Hame: Noisy May
Kengät: Skopunkten
Laukku: H&M 
Kaulakoru: YO ZEN (saatu)

Mietittekö te vaatteiden ja korujen monikäyttöisyyttä pakatessa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.