Hae
Colour Outside the Lines

Mitä meille kuuluu?

Joulu meni ja vuosi vaihtui ilman uusia blogitekstejä. Instagramissa jaan päivittäin meidän kuulumisia Instastoryn puolella. Kannattaa siis kurkata sinne! 
Joulu meni rauhallisissa merkeissä minun porukoiden luona. Lapset saivat isot kasat lahjoja, kuten joka joulu. Saattoi ehkä tällä äitipukilla vähän karata käsistä tuo lahjojen ostelu. Uutena vuotena oltiin myöskin minun porukoilla. Syötiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Raketteja ei ostettu, mutta tähtisadetikkuja B sai isin kanssa polttaa. 
 
 
Uuden vuoden tullessa meidän tytötkin päättivät uusia hammaskalustoaan. Ensin Lissulla lähti peräkkäisinä päivinä kaksi maitohammasta ja B:llä heti perään ensimmäinen maitohammas. Hammaskeijua odoteltiin meillä siis monena iltana. Tosin Lissu ei taida hammaskeijuun enää uskoa. 
Joululoma meni vähän liiankin nopeasti ja arki alkoi. Se tarkoittaa myös sitä, että tietokone tulee avattua päivittäin ja blogikin alkaa päivittyä tiivimpään tahtiin. Kotona ollessa tietokone saattoi vähän muun elämän lomassa unohtua jonnekin pöydälle ja blogin kirjoittamisen kynnys vain kasvoi. 
Meihin iski vielä kaiken lisäksi flunssa heti päiväkodin aloituksen mukana. Täällä siis maataan sohvalla kuumeessa ja nuhassa. 

Kuinka teidän vuosi on alkanut? Oletteko välttäneet flunssan? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.