Hae
Colour Outside the Lines

Suoratoistojen tämän hetken suosikit

Kuten olen aiemminkin kertonut, me maksamme aika monesta suoratoistopalvelusta. Joidenkin mielestä se on ehkä vähän turhaa rahanmenoa, mutta meillä suoratoistopalvelut on niin paljon käytössä, että olemme päättäneet niiden olevan hintansa väärti. Tykkään varsinkin siitä, että voin aina ruokaa laittaessa katsoa jotain sarjaa vähän kerrallaan eteenpäin.

Päätinkin listata meidän käyttämien suoratoistojen tämän hetken suosikit sekä muutamia ehdotuksia, jotka olen katsonut jo aiemmin.

NETFLIX

Normaalisti meillä on suoratoistoista vain Netflix, koska siellä on katsottavaa meistä ihan jokaiselle ja valikoimaa tulee koko ajan lisää. Netflix myös koukuttaa katsomaan sarjoja kerran viikossa, koska jotkin sarjat tulee jenkkitahtiin suoratoistoon. Suurin osa sarjoista tulee kuitenkin kausi kerrallaan, jolloin katsottavaa on kerralla enemmän.
Mulla on katselulistalla Bridgerton, mutta jotenkin muiden hehkutuksesta huolimatta olen sen katsomista koko ajan vaan siirtänyt ja siirtänyt. Ehkä katson sen, kun lapset on seuraavan kerran mummin kanssa mökillä.
Netflixiin on muuten toukokuun alussa tulossa Downton Abbey-elokuva. Toivon, että sarja tulee siinä samalla sinne! Tällä hetkellä sen voi katsoa Amazon Prime Video-suoratoistosta. 

Grace and Frankie

Netflix tuottaa nykyään itse todella laadukkaita sarjoja ja tämä on yksi parhaista. Grace ja Frankie ovat eläkeikäisiä vaimoja, joiden miehet tulevat kaapista ja kertovat menevänsä keskenään naimisiin. Muutaman sattumuksen kautta täysin erilaiset Grace ja Frankie muuttavat kämppäkavereiksi rantataloon. Gracen roolissa nähdään aina yhtä ihana Jane Fonda. Sarjasta on julkaistu viisi kautta.

Sydämen kutsumus

Sydämen kutsumus kertoo 1900-luvun alusta tarinan Elizabethista, joka muuttaa suurkaupungin vilinästä opettajaksi pieneen kylään. Hän on kuin kala kuivalla maalla, mutta alkaa pienin askelin sopeutua kylässä elämiseen. Netflixissä on sarjasta kuusi kautta.

Dynastia

Dynastian uusintaversiota on tehty kolme kautta. Toivottavasti uusin kausi tulee heti Netflixiin, kun se on julkaistu kokonaisuudessaan USAssa. Ensimmäinen jakso neljänneltä kaudelta on tulossa ulos USAssa toukokuun alussa.

Dynastia kertoo Carringtoneista ja Colbyista, kahdesta vaikutusvaltaisesta perheestä sekä heidän valtataisteluistaan. Sarjan puvustus on kuin suoraan kasarilta, mutta tuotuna tähän päivään. Kaikki vaatteet mulle siis, kiitos1

Katso myös: The Crown, Gilmoren tytöt , Moderni Perhe, Jane the Virgin
Viaplayta meillä ei ole, joten sieltä en voi antaa suosituksia juuri nyt. 

CMORE

 

Keeping up with the Kardashians

Kardashianeista alkoi juuri uusin ja viimeinen kausi! Cmorelta löytyy jaksoja aika alusta asti, onkohan jostain neljännestä kaudesta eteenpäin. Muistaakseni ihan ekat kaudet näkee jopa Netflixistä.

Younger

Younger kertoo Liza Milleristä, neljäkymppisestä eronneesta naisesta, joka ei saa töitä muuta kuin valehtemalla ikänsä työhaastattelussa. Valheet kuitenkin vaikeuttavat elämää tosi paljon ja välillä korttitalo meinaa kaatua Lizan niskaan.

Sarja on Sinkkuelämän tekijöiltä ja onkin aikalailla tämän päivän Sinkkuelämää. Lizan työkaveria esittää ihana Hilary Duff (eli Lizzie McQuire).

TEHO-OSASTO
Ysärin kuumin sairaalasarja ja George Clooney. Cmorelta sen näet. Siellä on myös Baywatch! Ihanat nostalgiset sarjat, jotka pitäisi kyllä katsoa uudestaan.
Katso myös: Harry Potter-elokuvat, Game of Thrones

Disney+

Meillä on Disney+ vuositilaus ja nyt kun sinne lisättiin sisältöpalvelu Star, on siellä ihan hurjasti katsottavaa sekä lapsille että aikuisille.

brothers&sisters

Walkerin perheestä ei puutu draamaa. Perheeseen kuuluu äiti, isä ja viisi aikuista lasta puolisoineen ja lapsineen. Kun isä kuolee ja hänen elämänsä aikana pitämät salaisuudet alkavat paljastua, alkaa tapahtumien ketju, jota kukaan ei voi pysäyttää. Sarjaa on tehty viisi kautta, ne kaikki on näkyvissä Disney+.

The Falcon and the winter Soldier

Marvel-fanien must see! Kaksi Marvel-sankaria taistelee uusia ja vanhoja vihollisia vastaan tässä minisarjassa, jossa on kuusi jaksoa. Viisi on jo ilmestynyt, yksi on vielä tulossa perjantaina.

flora&ulysses

Koko perheen supersankarileffa, jossa orava saa supervoimat imurin imaistua sen sisäänsä. Leffassa on paljon supersankariviittauksia ja se viihdytti jopa meidän 4,5-vuotiasta. Vahva suositus!

 

Katso myös: Marvel-sarjat ja elokuvat, Soul-Sielun Syövereissä, Eteenpäin

 

Mitkä on sun suoratoistojen tämän hetken suosikit
tai minkä julkaisua odotat eniten?

LUE MYÖS: 

KATSELUSSA:  A MILLION LITTLE THINGS

NETFLIXIN 15 SARJASUOSIKKIA, JOTKA KATSOTTAVISSA KOKONAISUUDESSAAN

KATSELUSSA: LITTLE FIRES EVERYWHERE

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.