Hae
Colour Outside the Lines

Huh…

Mikä olo. Vatsa tuntuu siltä, että se repee ja ärsyttää vaan maata petipotilaana. Tänään käytiin ruokakaupassa ja jouduin kiertää kaupan pyörätuolissa istumalla, koska sattuu kävellä. Siis ihan hirveetä!

Ehkä hirveintä on kuitenki se, että nyt alkaa vasta tajuta mitä tässä oikeesti tapahtu. Meille olis ollu tulossa vauva, mutta alkio kiinnitty väärään paikkaan. Onneks en tienny olevani raskaana, koska sen vauvan menettäminen olis ollu jotain ihan hirveetä. Oon ollu elämässäni kerran aiemmin raskaana. Ja todistuskappale siitä lähti just saunaan. 

Anteeks tää avautuminen. Tänne on vaan niin helppo kirjottaa. On tässä se hyvä puoli, että saa nauttia jalkahieronnoista ja vahvan miehen käsivarsien voimasta ja ruoasta tarjoiltuna ja saa nukkua päiväunet(tai vaikka kolmet). 

Pikkuhiljaa kai se paraneminen tapahtuu. Sitä odotellessa..
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.