Hae
Colour Outside the Lines

Testissä Essencen kevään uutuudet

*Essence-tuotteet saatu PR-näytteenä. 
Minä meikkaan nykyään aika harvoin. Tunnen omaavani sen verran hyvän itsetunnon, ainakin suurimman osan ajasta, että pystyn kulkemaan ulkoilmassa myös ilman meikkiä. Meikkaaminen vie kuitenkin aikaa ja mieluummin torkutan sen 15 minuuttia aamuisin pidempään kuin nousen meikkaamaan. 
Tykkään kuitenkin meikata, jos menemme ulos syömään, kylään jonkun luo tai meillä on vaikka juhlat. Meikkaamisella saa ilmaistua itseään niin monin tavoin ja ehkä hieman harmittaakin, etten hallitse erilaisia meikkaustekniikoita. Olisi ihana osata häivyttää luomivärit oikein ja  käyttää contour-paletista muutakin kuin yhtä nappia. 
Sain testiin Essencen kevään uutuusmeikkejä ja innoissani lähdin niitä testaamaan. Essence oli minulle tuttu merkki jo aiemmin. Koska en meikkaa päivittäin, en viitsi laittaa meikkeihin ihan hirveän paljon rahaa. Olen kuitenkin viime aikoina hurahtanut ostamaan meikkejä ehkä enemmän kuin tarvitsen. Ostin Essencen ständistä uudet siveltimet, kulmavärin ja rajaustussin jokin aika sitten. Niihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, joten tiesin odottaa laadukkaita meikkituotteita. 
Ihan ensimmäisenä testasin You Better Work!-sarjan sävytettyä päivävoidetta. You Better Work!-sarja lupaa pysyvyyttä myös salitreenin ajaksi ja niissä on UV-suoja. Aikamoiset lupaukset hintaansa nähden. Päivävoide oli ihmeen peittävää, kasvoni kun ovat alkutilanteessa aina aivan punaiset (kurkkaa viimeinen kuva todisteena punaisuudesta). Koostumus oli kivan keveä ja päivävoide pysyi iholla koko päivän yhtä peittävänä. Ainut miinus oli väri. Minulla on haastavan vaalea iho enkä meinaa löytää mistään itselleni sopivan väristä meikkivoidetta. Nytkin minulla oli käytössä vaalein tästä sarjasta löytyvä sävy, joka oli siltikin liian tumma. 
Kuvat on otettu kylpyhuoneen keinovalossa, joten näissä tuo väriero ei näy niin hyvin, mutta luonnonvalossa kasvoni olivat monta astetta tummemmat kuin rintakehäni ja kaulani. Sävytetty päivävoide ei siis pääse jatkoon, jos ei siitä joskus tule vieläkin vaaleampaa sävyä. 
Käytin omasta meikkipussistani löytyvää puuteria kiinnittämään meikin vanhasta tottumuksesta. Tätä ei olisi kuitenkaan välttämättä tarvinnut, koska päivävoide jätti ihon mattapintaiseksi. Halusin kuitenkin vaalealla puuterilla myös vähän korjata tuota kasvojen väriä. 
Poskille käytin Hey Cheeks-palettia, josta löysin ihanan uuden contour-sävyn sekä kivan vaaleanpunaisen poskipunan. 

Silmämeikin pohjustin uudella You Better Work-sarjan silmämeikin pohjustusvoiteella. En ole aiemmin käyttänyt mitään silmämeikin pohjustusainetta ja rakastuinkin tähän. Koostumus oli kevyt ja helposti levitettävä. Voide myös oikeasti piti silmämeikin paikallaan koko päivän. Ihan mahtava tuote, joka jää varmasti käyttöön.

Luomille laitoin kahta eri sävyä uudesta G’Day Sydney-luomiväripaletista, jossa on ihania maanläheisiä sävyjä metallisilla efekteillä. Tämä paletti oli rakkautta ensisilmäyksellä. Luomiväreissä on oikeasti pigmenttiä ja kimalteet myös siirtyvät luomille toisin kuin joissain kimalle luomiväreissä. Sain testiin myös Hello New York-luomiväripaletin, joka odottaa vielä testaamista. Uutuuspaletteja oli vielä kaksi lisää ja taidankin hakea ne kaupasta itselleni.

Testasin luomille myös The Dip Eyeliner-nestemäistä silmänrajausta. Olen aiemmin käyttänyt vain kynää tai tussia silmien rajaukseen, joten tämän käyttö vaatii vähän harjoittelua. Tärkeintä on vakaa käsi, ettei silmänrajausta sotke. Tämäkin muuten pysyi hyvänä suttaantumatta iltaan asti!

Kuvassa kaikki testiin saamani Essence-tuotteet, joista osa vielä testaamatta. 

Viimeistelin silmämeikin vielä You Better Work!-sarjan Volume&Curl mascaralla. Ripsiväri oli helppo levittää ja pidin kaarevasta harjasta, mutta olisin kaivannut vielä vähän enemmän sitä volyymia. Tämä ei siis luultavasti pääse jatkoon.

Meikin kiinnitykseen käytin You Better Work!-sarjan kiinnityssuihketta, joka kuivui iholle nopeasti ja tuntui kiinnittävänkin meikin. Jotenkin en kyllä ehkä usko, että meikki olisi salilla sen avulla pysynyt hyvänä, koska iltaan mennessä meikki alkoi ohimoilta jo hieman suttaantua.

Alla vielä lähtötilanteesta kuva. Kasvoni ovat suihkun jälkeen aina todella punoittavat.

Aion kyllä jatkossakin ostaa Essencen tuotteita, koska niissä on ihan huikea hinta-laatusuhde. Värivaihtoehtojakin on todella paljon. 

Oletko sinä kokeillut Essencen tuotteita? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.