Hae
Colour Outside the Lines

Kirppislöytöjä

Oli monta vapaapäivää tässä alkuviikosta ja kiertelin sit lähikirppareita. Yritin samalla saada vähän jalat vetreytyy, kun on tullut nyt liikuttua sen verran paljon, että meinaa paikat olla vähän jumissa. 
Kuopiossa kasvaneena Uppo-Nalle on ollut tosi iso osa mun lapsuutta. Rauhalahdessa oli ennen Uppo-Nallen talo. Sellainen pienimuotoinen elämyspaikka, jossa me käytiin monta kertaa kesässä ja siellä sai tavata kirjoista tuttuja hahmoja. Harmitti, kun se suljettiin eikä ole omia lapsia sinne voinut viedä. 

Kirjat 3e kpl 

 
Yllätys, että olen taas löytänyt kivoja vauvan vaatteita. Olen huomannut, että eniten minuun vetoaa harmaat, valkoiset sekä oikein kirkkaat värit. Kartan myös aikalailla vaatteita, joissa on jokin kuva painettuna etumukseen -muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Toisaalta taas vaatteet, joissa on printtikuvio ympäri vaatetta, ovat mieleeni.

Harmaa body50 56cm 0,75e, pusero H&M 74cm 1e
Musta pusero Benetton 82cm,
sininen paitaMarimekko 100cm 1,10e, punainen paita
Marimekko 100cm 1,25e,
oravahuppari Wenja Wekkuli 60cm 1,50e

                                  Valkoinen body Name It 74cm 0,75e, 
          keltainen body 68cm 1e, I<3Kuopio body  70cm 0,75e
Tiikerijumpsuit H&M 62cm 1,50e,
punainen jumpsuit Little but Loud 62cm 1,50e 

Mekko Next 74cm 1,25e

B:lle ja Lissulle oon yrittäny ostaa nyt vähä vähemmän vaatteita, koska meillä on tosi paljon vaatteita tällä hetkellä ja seuraavaa kokoakin on B:lle valmiina ihan kamalasti. Kävin kuitenkin SPR:n kontissa ja siellä oli kaikki lasten vaatteet puoleen hintaan, joten jotain tarttui mukaan. 
Takki Reima MADE IN FINLAND 125cm 1,75e

Farkkumekko 120cm 1,75e,
limenvihreät shortsit Marimekko 120cm 0,50e

  Paita 146cm 0,75e

                              Oletteko te tehneet kirpparilta löytöjä viime aikoina? 


                             

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.