Hae
Colour Outside the Lines

Meidän vappu!

Meillä on tapana ostaa lapsille vappupallot joka vuosi ja niin teimme tänäkin vuonna. Tytöt saivat valita pallot itse kaupassa jo torstaina. Olin varma, että B haluaisi Frozen-pallon, mutta hän oli itse sitä mieltä, että Vaiana-pallo sen olla pitää. Vaiana-pallon vieressä olikin kuitenkin ihana perhonen, johon B rakastui ja se lähti sitten mukaamme.
B:llä oli perjantaina kerhossa vappujuhlat, joihin sai pukeutua naamiaisasuun. Kävimme B:n kanssa ostamassa sukkahousut vappukerhoon viime viikolla ja B kertoi innoissaan kassamyyjälle, että hänellä on bilepäivä tulossa. Annoimme B:n itse valita asun ja hän halusi laittaa ballerinamekon sekä uuden supersankari-naamion. Elsa- ja Anna-mekotkin meiltä löytyy, mutta ei ne nyt kelvanneet. Ehkä se Frozen-villitys alkaa vihdoinkin mennä ohi.
Lissu valitsi itselleen stormtrooper-pallon. Hänellä oli valinnan vaikeus stormtrooperin ja Darth Vaderin välillä, mutta stormtrooper voitti tämän taistelun. Lissun luokalla oli koulussa perjantaina vappumyyjäiset ja Lissu leipoikin kaverinsa kanssa muffinsseja sinne. Hyviä tuli ja meillekin niistä liikeni muutama maistiainen.
Meillä oli viikonlopun hoidossa ystävämme koira Brando, joka innoissaan hoiti Nipsua. Tutti kiinnosti vähän liikaakin ja se olisi ollut ihana viedä Nipsun suusta. Brando käyttäytyi tosi hienosti ja saa tulla meille toistekin yökylään. Saattoi Brando saada pienimuotoisen koirakuumeenkin aikaiseksi meidän perheessä.
Tänään pidimme perinteisen vappubrunssin, jolle J teki munkkeja ja simaa. Minä puolestani tein perunasalaattia, vihersalaattia ja pizzaa. Oli meillä myös niitä perinteisiä nakkeja tarjolla. Juhlajuomana meillä oli Ikeasta ostettu päärynäjuomaa. Kiitos vieraille mukavasta seurasta.
Nipsulla oli päällään vapun kunniaksi viime keskiviikkona Newbieltä ostamani vaatteet. Rakastuin näihin mintunvihreisiin kukkakuvioisiin röyhelöpöksyihin kaupassa ja ne näyttivät vielä ihanammilta Nipsun päällä. Newbiestä taisi tulla meidän uusi suosikkimerkki.
Meidän oli alunperin tarkoitus mennä lasten kanssa perinteisesti tivoliin vappubrunssin jälkeen, mutta B olikin mökillä mummin kanssa ja Lissu oli kaverillaan yötä, joten emme sitten sinne lähteneet. Luulen, että vauva ei siitä olisi vielä kauheasti innostunut.

Kuinka teillä vietettiin vappua tänä vuonna?
Onko teillä joitain vappuperinteitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.