Hae
Colour Outside the Lines

Vastaukset 13 kysymykseen

Mitä et halua tehdä 10 vuoden päästä?

En halua palata kaupan kassalle tai ylipäänsä kauppaan töihin. Designkavereiden Iloiseen joulukauppaan menen ilomielin vaikka joka vuosi eläkeikään (ja sen jälkeenkin) töihin, mutta muuten haluaisin pois kaupan alalta. Jotenkin tuntuu, että se urapolku on jo nähty tässä melkein 20 vuoden aikana.

Mikä on maailman söpöin asia?

Mun Tiktokin etusivu on täynnä söpöjä pikku pupuja syömässä porkkanoita, ratsastamassa kilpikonnilla ja tekemässä vaikka mitä muuta söpöä. Mutta siltikään mikään ei voita sitä miten söpöjä vauvat on, kun ne nukkuu.


Mikä on paras tänä vuonna tapahtunut asia?

Haluaisin sanoa, että uuden unelmatyön saaminen ja aloittaminen, mutta vaikka tää olikin yksi parhaista tänä vuonna tapahtuneista jutuista, ei se kuitenkaan ollut paras.

Mikään ei nimittäin voi voittaa sitä tunnetta, kun kohdunkaulan syövän vuositarkastuksessa kaikki oli hyvin ja tulokset puhtaat.

Mikä on lempicocktailisi?

Juon tosi harvoin alkoholia, mutta mun lempidrinkki on ollut 18-vuotiaasta asti, ja on varmaan ihan aina, Cosmopolitan. Jossain vaiheessa tein niitä usein kotonakin.

Millainen olisi unelmalomasi?

Kahden viikon matka Disney Worldiin ja siitä matkan jatkaminen Disneyn risteilylle. Se olisi ihanaa, mutta superkallista. Onneksi unelmoiminen on ilmaista.

Mikä on lempivärisi?

Kirkkaan pinkki. Sellainen oikein kunnon helakka pinkki, joka oikein hyppää silmille. Tykkään tällä hetkellä kyllä myös tosi paljon tummanvihreästä.

Mitä väriä käytät eniten pukeutumisessa?

Mustaa. Oon nyt yrittänyt opetella pois mustasta tai ainakin siitä, että koko asu olisi musta, koska rakastan värejä ja värikkäitä vaatteita yli kaiken.

Pidätkö yllätyksistä?

Pidän, mutta ehkä myös riippuu yllätyksistä. Tykkään kivoista ylläreistä (toisaalta, kukapa ei tykkäisi). En kuitenkaan tykkää siitä, että joku pilaa yllärin tai kertoo etukäteen jonkun asian, jonka toinen on yrittänyt pitää yllärinä. En esimerkiksi ikinä halua tietää mitä joululahjapaketit sisältää ennen kuin avaan ne. En lapsenakaan halunnut tietää. Yhtenä jouluna lapsena vahingossa näin lahjakassin ennen kuin paketit oli kääritty ja joulu oli pilalla, kun se jännitysmomentti oli poissa.

Mikä on yksi asia, jonka opit vaikeimman kautta?

Ettei rakkaus aina ole pelkkää hattaraa ja ettei se oikea ihminen välttämättä löydy teininä. Kun olin lapsi ja teini, kuvittelin löytäväni sielunkumppanin tosi aikasin, koska mun vanhemmat on olleet yhdessä 14-vuotiasta eli kohta 50 vuotta. Tottakai ajattelin itsellekin käyvän samalla tavalla vaan eipä vaan käynyt.

Mihin olet väsynyt?

Viimeiset melkein kolme kuukautta meidän yläkerran naapurilla on soinut herätyskello viideltä aamulla. Hän pitää puhelimessa värinää päällä ja puhelinta varmaan lattialla, joten mä herään myös joka ikinen aamu kello viisi vaikka oma kello soisi vasta seiskalta. Olin jo suunnitellut meneväni sanomaan naapurille tästä tai vähintään laittavani lapun oveen, mutta tällä viikolla kello ei ole enää soinut. Tai sitten oon vaan nukkunut paremmin kuin aikoihin.

Mitä teet, kun olet surullinen?

Katson jotain hömppää ja syön suklaata. Suklaa toimii aina. Yritän kuitenkin aina miettiä myös positiivia asioita, joista tulisi parempi mieli.

Minkä trendin toivoisit häviävän kokonaan?

Sähkötupakan ja tupakoinnin ihannoimisen ylipäätään. En ikinä ole nähnyt mitä hohdokasta tupakan polttamisessa on.

Mikä oli unelma-ammattisi 12-vuotiaana?

Muotisuunnittelija. Se oli mun unelma-ammatti tosi pitkään, kunnes ysin terveystarkastuksessa terveydenhoitaja tiputti minut pilvilinnoista alas ja kirjoitti terveystodistukseen, että mulla on vaatepölyallergia. Toisaalta ihan hyvä, koska en oikeasti varmaan olisi pärjännyt alalla allergiani kanssa kovin pitkään. Vaatteita kuitenkin rakastan edelleen.

Nyt on sun vuoro vastata johonkin kysymykseen kommenteissa! 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS: 

Syksyn reissusuunnitelmia

Eka vierailu omilleen muuttaneen esikoisen luona

Viisi positiivista elokuun alusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *