Hae
Colour Outside the Lines

10 asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi juuri nyt

Mä oon miettinyt paljon viime aikoina sitä miten onnellinen oon tietyistä asioista ja nyt halusinkin jakaa teille 10 asiaa, jotka tekevät minut onnellikseks just nyt.

PERHE

Perhe on aina mun ykkönen. Meidän esikoisen 18-vuotissyntymäpäivä lähestyy ja hän viettää enemmän aikaa poissa kotoa. Joten hetket, kun koko perhe on koolla, ovat aika harvinaisia, mutta sitäkin tärkeämpiä.

OMA RAUHA OPISKELLA

Koronavuosien aikana opiskelleena ja loppuun palaneena voin sanoa, että tämä rauha opiskella oikeasti koulun kirjastossa on ihanaa. Savonialla oli ennen sellaisia yhden hengen tietokone”koppeja”, joissa mä tykkäsin tehdä koulutehtäviä ja niissä sain oikeasti eniten aikaiseksi, mutta valitettavasti ne on nyt hävinneet. Nyt siis menen koulun kirjastoon tai johonkin muuhun rauhalliseen paikkaan, laitan kuulokkeet korville ja opiskelen.

RUOKAOSTOSTEN KOTIINKULJETUS

Ollaan nyt yritetty tehdä joka viikko jonkinlainen ruokalista arjen avuksi. Jonkinlainen runko, jolla saadaan mietittyä kauppalistaakin valmiiksi. Ollaankin saatu tällä vähennettyä ruokakaupassa käyntiä tosi paljon.

Nyt ollaan myös käytetty ruokaostosten kotiinkuljetusta, joka helpottaa vielä enemmän ruokalistassa pysyttelyä. Helpottaa myös ruokatilauksen tekemistä, kun tietää mitä meinataan milläkin viikolla kokata. Ruokatilaus myös vähentää heräteostosten tekoa, kun en itse haahuile kaupassa. Aionkin tänä vuonna yrittää vieläkin enemmän vähentää meidän ruokahävikkiä ja suunnitella syötäviä ruokia.

SUKLAA

Ei siitä mihinkään pääse, mä rakastan suklaata. Suklaapatukka tuo aina iloa harmaaseenkin päivään.

TERVEYS

Terveys on aika monelle itsestäänselvyys vaikka sitä se ei todellakaan ole. Mä oon niin onnellinen, että mun syöpä on jo takanapäin. Koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu, joten terveyttä pitäisi oikeasti arvostaa.

OMA AUTO

Ollaan siitä onnellisessa asemassa, että meillä on oma auto ja päästään sillä kulkemaan mihin vaan. Kummasti helpottaa elämää, jos extempore haluaa lähteä johonkin. Meiltä on kotoa myös hyvät bussiyhteydet, mutta aina se ei ole vaihtoehto.

KAUNIS ILMA

Ihanaa, kun ulkona alkaa nähdä pilkistyksiä aurigosta. Rakastaisin kunnollista talvea, mutta kelpaa mulle tuo auringonpaistekin. Ainut miinus on, että ulkona on ihan superliukasta.

TOIMIVA PESUTORNI

Meidän taloyhtiössä olisi kyllä toimiva (ja ilmainen) pesutupa, mutta mä pesen niin usein pyykkiä ja sitä tulee meidän perheessä niin paljon, että mä oon onnellinen toimivasta pesutornista. Saatan myös usein pyörittää kuivausrumpua myöhään illalla, joka ei olisi mahdollista pesutuvassa.

HYVÄ RUOKA

Mua ilahduttaa aina hyvä ruoka ja nyt olenkin taas päässyt kokkaamisen makuun. Ostin vähän aikaa sitten wokkipannun ja oonkin tehnyt sillä jo monesti kasviksia ruoan lisäkkeeksi. Oon rakastanut nyt varsinkin herkkusieniin.

KOUKUTTAVA KIRJA

Nyt, kun en oo kaikkia iltoja töissä, oon jaksanut taas lukea kirjoja. Mikä olisi parempaa kuin koukuttava kirja, kupillinen teetä ja pehmeä viltti?

 

mitkä on 10 asiaa, jotka tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mitä odotan vuodelta 2023?

Nappaa Timma koodi omaa hetkeä varten

10 (omituista) faktaa minusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *