Hae
Colour Outside the Lines

Viisi mun suosikkiblogia

Sen lisäksi, että kirjoitan tätä blogia, luen muutamaa blogia itsekin ahkerasti. Tässä niistä viisi mun suosikkiblogia. 

Iina Hyttinen (But I’m a Human not a Sandwich)

Iinan blogi on varmaan niitä ensimmäisiä blogeja, joita koskaan aloin lukea. Iina on saanut esikoisensa nuorena ja osasin samaistua siihen tilanteeseen. Hänellä tosin on ollut toimiva parisuhde siitä asti ja ehkä siksikin aloin aluksi lukemaan hänen blogiaan ja koukutuin, kun oma tilanne oli aivan erilainen. 

Iina on mahtava ihminen (oon tavannut hänet useampaan otteeseen) ja aivan yhtä iloinen ja positiivinen myös oikeasti. Hänellä on ihana ote perhe-elämään ja blogikin täyttyy positiivisista asioista. Blogi ei päivity enää samaa tahtia kuin alkuaikoina, koska hän on siirtynyt enemmän Instagramiin, mutta edelleen joka vuosi tulee esimerkiksi suosittu joulukalenteri. Iinan IG on myös ihan mun lemppari. 

  

Sara Parikka

Saran blogin löysin muutamia vuosia sitten. Seurasin häntä kyllä IGssä jo aiemmin, mutta blogiin en ollut eksynyt. Sara kertoo ihanan arkisistakin jutuista blogissaan ja vaikka hän on jo tunnetumpi, on ote edelleen tosi helposti lähestyttävä. Ja siitä tykkään Saran kanavissa muutenkin, että hän tekee ammattimaisella otteella töitä, mutta vaikuttaa silti siltä, että jalat on maassa. 

Äiti ja melukylän lapset

Oltiin Äiti ja melukylän lapset-blogin Terhin kanssa yhtä aikaa bloggaajana Kaksplussalla ja sieltä jäin seuraamaan hänen juttujaan. Jossain vaiheessa itsekin suurperheestä haaveilleena on ihanaa seurata miten heidän perheellään menee. 

Iidan matkassa

Iida on ihan mahtava persoona ja aloin seurata häntä jo pitkä aika sitten. Kun hän odotti esikoistaan ja jäi yksinhuoltajaksi, samaistumispintaa oli paljonkin. Ollaan Iidan kanssa juteltu IG:n kautta muutamia kertoja, kun meillä on tosiaan se yksinhuoltajatausta molemmilla ja nyt oon iloinnut hänen ihanasta perheestään, joka tässä matkan varrella on kasvanut. 

Iida on upea ihminen ja blogi on visuaalisesti kaunis. 

Big mamas home 

Jennin kanssa me ollaan molemmat muutettu tänne Vaikuttajamedialle Kaksplussalta. Ollaan molemmat aloitettu blogit pienillä seuraajilla ja Jenni on kasvattanut blogiansa upeasti viime vuoden aikana. 

Jennin blogi (ja IG) on visuaalisesti kaunis, upeasti kirjoitettu ja kaiken tämän päälle hän on aivan upea ihminen. Ollaan juteltu ja tavattu monta kertaa, joten tiedän tämän faktaksi. Kannattaa ottaa Jenni seurantaan. 

Kuvakaappaukset blogeista oon ottanut blogit.fi-sivulta, jossa pystyt seuraamaan blogeja. Mun blogi löytyy sieltä myös eli ota TÄSTÄ se seurantaan! 

Oliko mun viisi suosikkiblogia sulle ennestään tuttuja? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Ystävänpäivän Lego ruusukimppu

Viime vuoden lempiasut

Benoit -pariisilaista asiakaspalvelua parhaimmillaan

2 kommenttia

  1. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Iina Sara ja Terhi löytyy myös mun seurattavista 😊 big Mama’s home on tuttu, mutten varsinaisesti seuraa, Iidan matkassa taas on mulle ihan uusi 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *