Hae
Colour Outside the Lines

Syy hiljaisuudelle

Täällä blogissa on ollut viime aikoina tosi hiljaista ja syitä löytyy monia.

Olin taas loppuvuoden töissä Designkavereiden Iloisessa Joulukaupassa ja tällä kertaa sain kunnian toimia vastuumyyjänä. Ihan huippua, kun minua pyydettiin vastuumyyjäksi, koska työpaikka on ihan unelma! Toivottavasti pääsen taas uudestaan töihin sinne pian.

Kesken kaiken työrupeaman meille kotiutui korona keskimmäisen koulusta. Ekana sairastui 9-vuotias, sitten mies ja 5-vuotias ja viimeisenä minä. Teini välttyi taudilta kokonaan, joka on ihan hullua, koska oltiin täällä samassa asunnossa kuitenkin aikalailla 24/7, kun teinin kouluterveydenhoitaja määräsi hänet omaehtoiseen karanteeniin koulun korkeiden tartuntamäärien takia. Hän ei halunnut enää yhtä tartuttajaa sinne lisää.

Me oltiin eristyksessä ja mun viimeinen eristyspäivä oli joulupäivä. Koska joulun vietosta mun vanhempien luona oli jo sovittu ja puhuttu lapsille niin muut menivät sinne ja mä vietin aattona kuusi tuntia yksin kotona. Sen siitä sai, kun koko vuoden toivoin omaa aikaa.

Kirjoittelen oman postauksen koronan oireista, koska varmasti nekin kiinnostaa.

Oon ollut jo ennen tuota tautia ja varsinkin nyt sen jälkeen superväsynyt ja tuntuu, että ihan arjesta selviytyminen vie kaikki voimat. Sen takia olen miettinyt koulun laittamista tauolle ja palaavani opiskeluiden pariin vasta ensi vuonna. Burn out on ollut monesti mielessä, jonkinlainen uupumus varmasti ainakin on menossa.

Kirjoittelin aiemmin syksyllä papa-kokeen huonoista löydöksistä ja pääsin vihdoin tällä viikolla seuraavaan vaiheeseen eli kolkoskopiaan. Fiilikset sen jälkeen oli ehkä vähän huonot, kirjoittelen tuostakin oman postauksen viikonlopun aikana, kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa.

Ajattelin nyt tulla kertomaan, että täällä vielä ollaan ja blogikin nyt taas aktivoituu. Instassa mulla on ollut koko ajan aktiiviset stoorit, sinne kannattaa tulla seuraamaan, jos et jo seuraa! Siellä kerron kaikesta yleensä aika reaaliajassa vaikka tänne en aina kaikkea kirjoittaisikaan.

Ja hei arvatkaa mitä? Tänä vuonna meillä on häät (jos tilanne sen toivottavasti sallii).

Muutama syy siis hiljaisuudelle on ollut, mutta nyt en anna niiden enää tulla kirjoittamisen tielle.

Miten sun vuosi on alkanut?

LUE MYÖS:

Papa-kokeen tulokset yllättivät huonolla tavalla

DIY teekranssi ja neljä muuta blogin suosituinta postausta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *