Hae
Colour Outside the Lines

Muutama ajatus tulevasta viikosta

Tulevasta viikosta on tulossa hektinen ja siksi ajattelinkin tehdä itselleni vähän listaa mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu. Kun sen kirjoittaa näin julkisesti, ei asioita kehtaa jättää tekemättä. 

tulevalla viikolla: 

  • Täytyy hinnoitella kirppistavarat ja viedä ne myyntiin. Meillä alkaa äitini kanssa kirppispöytä heti huomenna, joten tavarat täytyy hinnoitella jo tänään. Saatiin kirppispöytä vähän lyhyellä varoitusajalla, kun tulikin peruutuspaikka, mutta ihanaa saada tavarakasat pois kotoa pyörimästä. 

 

  • Juhlitaan Vivian synttäreitä. Vivialla on synttärit kahden päivän päästä ja meillä ei ole vielä edes lahjaa. Toisaalta lapsi ei edes tiedä mitä haluaisi lahjaksi, joten ehkä me vielä jotain keksitään. Päiväkotiin täytyy käydä ostamassa jotain tarjottavaa ja miettiä mitä tarjotaan juhlavieraille viikonloppuna. Onneksi meillä ei ole kovin suuret juhlat tulossa niin ei tarvitse stressata. 

 

  • Juhlia varten täytyy varmaan vähän siivota. Meillä on kuitenkin suht siistiä, koska olemme karsineet tavaraa niin ahkerasti viime vuosien aikana, joten perusviikkosiivous riittää. 

  • Otan kaiken hyödyn irti Vivian kolmesta päiväkotipäivästä ja edistän opiskelujani niiden aikana mahdollisimman paljon. Olen jo päättänyt, että menen koulun kirjastoon aina opiskelemaan, jotta oikeasti saan asioita eteenpäin, koska kotona päälle painavat aina kaikki ”muka” tärkeämmät asiat. 

 

  • Otan itseäni myös niskasta kiinni ruokailujen suhteen. Oon syönyt tosi huonosti muutaman viikon ja huomaan sen olossani. Vatsaan koskee ja turvottaa. 

 

  • Aion fiilistellä tuota ulkona vallitsevaa ruskaa ihan täysillä, koska ulkona on niin kaunista. Vien lapsen leikkipuistoon ja nautin ulkoilmasta. 

 

  • Suunnittelin myös tekeväni kasvissosekeittoa kauden kasviksista, koska niitä on jo jääkaapissa ja meidän lapset rakastaa kasvissosekeittoa. Siihen päälle vielä vähän raejuustoa ja kylkeen paahdettu leipäviipale, niin nam! 

  • Yritän stressata vähemmän ja nauttia enemmän. Huomaan, että nukun tosi huonosti, koska keho on niin stressaantunut. Jani jo ehdottikin, että mun pitäis käydä pienellä iltalenkillä joka päivä niin saisin vähän raitista ilmaa ennen nukkumista. Tätä saatan jopa kokeilla tällä viikolla. 

 

  • Odotan superpaljon huomista, koska silloin ilmestyy uusi jakso meidän uutta lempparisarjaa Disney+ suoratoistoon. Nimittäin Only Murders in the Building. Ihan huippu sarja, kannattaa katsoa, jos siihen on mahdollisuus! Jaksot kestää vain parikymmentä minuuttia, joten ei ole edes mitenkään superpitkiä, mutta tosi koukuttavia! Pari muuta sarjaa, joita odotetaan, on perjantaisin tuleva Vain elämää (tällä viikolla aloitetaan laulaminen) ja tällä viikolla telkkariin palaava Sohvaperunat, joka on ollut meidän kestosuosikki jo monta vuotta! 

 

  • Odotan myös tällä viikolla alkavaa lokakuuta, koska se tarkoittaa, että on enää kuukausi marraskuuhun. Marraskuussa mulla alkaa työt Designkavereiden Iloisessa Joulukaupassa ja siellä on varmasti ihan yhtä ihanaa työskennellä kuin kahtena edellisenäkin vuonna. Ja hei lokakuu on taas yhden kuukauden lähempänä joulukuuta! 

Sellaisia juttuja tuli mieleen tulevasta viikosta. 

Millainen sun tulevasta viikosta on tulossa? 

 

LUE MYÖS: 

HYVÄN ARJEN AAKKOSET

TÄMÄN VIIKON POSITIIVISET x 5

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.