Hae
Colour Outside the Lines

Joulukalenterit

Tänään se on! Se päivä, jota kaikki lapset on odottaneet jo monta viikkoa. Tänään saa aukaista ensimmäisen luukun joulukalenterista! Meillä onkin tänä vuonna monta joulukalenteria.
Mietittiin J:n kanssa pitkään millainen kalenteri ostetaan B:lle tänä vuonna. Ei haluttu ostaa pelkästään suklaakalenteria ja joissakin lelukalentereissa hinta oli päätähuimaava verrattuna niiden sisältöön. Brion joulukalenteri päätettiin ostaa heti, kun se bongattiin kauppareissulla. Sen ostaminen jäi kyllä aika viime tippaan. Onneksi kalentereita oli tilattu paljon ja saatiin B:lle tuo Brio. 
Toiseksi kalenteriksi B sai Frozenin suklaakalenterin. Frozen oli (yllätys, yllätys) B:n oma valinta. 
Lissu mietti myös todella pitkään millaisen kalenterin tänä vuonna haluaisi. Baby Lips-kalenteri oli kiva, koska se sisältää myös joitain vain joulukalenteriin tehtyjä huulirasvoja. Saimme kalenterista hyvän alennuksen, kun satuimme ostoksille oikeaan aikaan, joten Lissu sai ostaa hieman kalliimman suklaakalenterin.
Suklaakalenteriksi Lissu valitsikin Dumlen. Kuulemma minulla oli sellainen viime vuonna. Enpä olisi sitä itse enää muistanut. 
J:lle ostettiin yllärinä Star Wars-suklaakalenteri. Kaupassa olisi ollut myös suklaakalenterita, joihin suttuu valot ja hinta oli järkyttävä. Joten ostimme ihan tavallisen, halvan kalenterin. Ajatus on tärkein, eikös vain? 

Minulla ei ole vielä kalenteria. Osasyy siihen on, etten ole kotona avaamassa ensimmäisiä luukkuja. Ehkä kalentereita on jäljellä vielä, kun palaan Hollannista kotiin. 

Millaiset kalenterit teillä on tänä vuonna? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *