Hae
Colour Outside the Lines

Turistina Tukholmassa

Laivalta kuljimme metrolla keskustaan. Metro on mielestäni kätevin tapa liikkua ympäri Tukholmaa, koska se ei ole kallis, se on turvallinen ja kulkee parin minuutin välein. Asemalle oli todella lyhyt kävelymatka laivalta. Ainut miinuspuoli taisi olla se, että korkeanpaikankammoisena Katjaa hirvitti korkeat liukuportaat. 
Lissu ihasteli hienoa pylvästä yhdellä metroasemista. Muutenkin Tukholmassa on vaikka mitä kivaa, kun katselee ympärilleen. Minut yllätti eniten väliaikaiset seinät, jotka oli pystytetty ulkoremontin ajaksi. Suomessahan ne on vain sellaisia vaalean puun värisiä ja Tukholmassa niissä oli taideteoksia!
                     

                     

Tällä kertaa meillä ei ollut aikaa mennä käymään museossa, mutta ihastelimme taidetta kaduilla. Ensi kerralla varmasti käymme jossain museossa. Lasten kanssa olisi tarkoitus joskus mennä Junibackeniin. Se kiinnostaisi minua ja J:täkin.

                     

Mikä on teidän lempinähtävyys Tukholmassa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.